16 Юли, 2024 08:35 2 250 14

Халил Летифов: Това, което се случи в ДПС днес, е една голяма рана за всеки редови депесар

  • халил летифов-
  • рана-
  • дпс

ДПС ще намери своите сили да влезе единно и монолитно в тези избори. Надявам се да останем единни, коментира още зам.-председателят на ПГ на ДПС

Халил Летифов: Това, което се случи в ДПС днес, е една голяма рана за всеки редови депесар - 1
Снимка: БНТ

ДПС ще намери своите сили да влезе единно и монолитно в тези избори. Надявам се да останем единни. Това заяви в ефира на БНТ Халил Летифов - зам.-председател на ПГ на ДПС.

"Нещо, което не приемаме - защо трябва да има такова противопоставяне в ДПС. Това е една от най-монолитните и стабилни партии, устояла на всички бури през последните 34 години. Това е един немалък период, разбирайте целия преход. Това, което се случи в ДПС днес е една голяма рана за всеки редови депесар. Това противопоставяне по оста автентичен-неавтентичен не се приема. Защото всеки, който е дал първо доверието си, гласа и е работил за успеха на ДПС, той е редови, автентичен депесар. Всички ние през годините сме следвали заветите на почетния председател Ахмед Доган, който е идеолог и основател на ДПС и в тази посока, вярвайте ми, две мнения в партията няма. Но на конференцията си избрахме председатели, оперативни. Знаем енергията, хъса, с който господин Пеевски работи, за да решава проблемите на хората и да подобрява резултатите на ДПС. Едното не противопоставя другото. Този тандем дава тези резултати", каза Халил Летифов.

Относно разцеплението в ДПС той коментира:

"Господин Пеевски излезе с една позиция срещу част от колегите и като че ли от една малка група хора това не се прие. Те се опитват и да приватизират идеите и ценностите на ДПС, но те не са за тясна употреба, те са за обща употреба и то не само на партията, а и съгласете се - на цялата ни страна".

Халифов коментира предложението на ПП-ДБ към всички партии за приемане на декларация в търсенето на антикорупционно мнозинство.

"Да се опитваш да направиш нещо в политиката, без да си казал какво точно целиш и да го кръщаваш антикорупционно мнозинство. Тук въпросът е дали ПП ще започнат с тях, когато става въпрос за антикорупция. Поведението и действията не кореспондират с духа и текста на член 99, което каза и президентът Радев."


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Иван

    16 2 Отговор
    Почвам да се съмнявам, че това е поредният ви манговски номер....

    Коментиран от #4

  • 3 Терзиев

    10 2 Отговор
    Депесар ми звучи като една друга дума. Ама нищо де. Дано да се разпадне партията и райноните с турци да се заселят с български общинари

    Коментиран от #6, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Перо

    3 8 Отговор
    ДПС се разцепи само под външен натиск с цел “правилната” партия /ПП/ДБ/ с “правилен” план, разработен също от вън, да управлява отново. Управление с 38 депутати с гарантирана подкрепа от НС. Политическата “отговорност” е скрита зад колективната безотговорност на всички партии! Мунчо трябва да е луд, да наруши Конституцията за РАЗУМНИ срокове за мандатност и да не пренебрегне наглото предложение!
  • 6 прокопи

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Терзиев":

    Абсолютно си прав! И да се въведе забрана, ходжите да не вият през няколко часа. Нарушават и в момента съществуващи разпоредби. Помаците така и така не разбират тяхното виене. Това е арабска инвазия.
  • 7 От киев

    5 2 Отговор
    Ибри...чията на Паржу...
  • 8 иксперт

    3 1 Отговор
    Доктор Гълабова даде диагноза на Николай Марков .Време е да се намеси и в ДПС
  • 9 Дурхан

    0 7 Отговор

    До коментар #3 от "Терзиев":

    ДПС е единна партия ..сплотена ..и никой не може да я разцепи

    Коментиран от #11

  • 10 Перо

    6 0 Отговор
    Неграмотността и нямането на понятие за капитализма от ДПС, създадоха феодализъм и султани за последните 34 г. Редовите, трудови турци, които едва свързват двата края виждат сарайте в Росенец, Бояна и къщите за гости на много места и се осъзнават, че са употребени, в името на лъжлива защита на интересите им! В случая разделението дойде от вън, чрез агентите в ДПС в името на задължителния мандат на “правилната” коалиция ПП/ДБ! Всичко се получава закономерно, но непредвидено за момента!
  • 11 Перо

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Дурхан":

    Вече се случи обратното!
  • 12 !!!

    4 0 Отговор
    "Това, което стана днес" съвсем не е станало днес, то е ставало през всичките 34 години на престъпното явно или скрито участие във властта на етническата и антибългарска корпорация на агент Сава - най-успешният проект на КГБ и ДС! 34 години грабежи, нечувана и непозната по нашите ширини корупция, чиста проба феодализъм, заробване на бедните и нещастни турци и помаци, които винаги са били зависими от местните феодали на агент Сава! Те винаги са били просто "гласоподаватели", а не хора, заслужаващи уважение , внимание и помощ! А вие какво направихте за тези нещастници през изминалите 34 години би, Халиле?! Знаем какво направи агент Сава, новият султан - построи си незаконни дворци, сараи, купи си луксозна яхта, живее като султана на Бруней, пие само марково уиски, чака мадам В. да отиде да го обслужи, а когато не е мъртво пиян прави изявления от кревата в сараите и дава нареждания! Неграмотни мерзавци, крадци и самозабравили се деребеи, под "мъдрото ръководство" на агент Сава сарайския милиардер, станаха милионери и превърнаха великата ни някога държава във вилает на доносника на ДС - Аамед Доган и на олигарсите и деребеите, които той създаде! Така че, тези изтъркани клишета и високопарни приказки ги разправяй на Данчо Ментата, не на българския народ, който вече прогледна!
  • 13 Чудя се турския електорат на ДПС

    7 0 Отговор
    Дали са виждали какви коли карат хората около Доган и в какви палати живеят?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол