17 Юли, 2024 17:26 1 045 36

Божанков: Няма да дадем крачка назад от тези 7 законопроекта и ще търсим диалог около тях

  • явор божанков-
  • крачка назад-
  • законопроекти-
  • диалог

Ако бяхме предложили кабинет с партийни лидери, ясно е, че шансът за успех щеше да е 0 процента, коментира депутатът от ПП-ДБ

Божанков: Няма да дадем крачка назад от тези 7 законопроекта и ще търсим диалог около тях  - 1
Снимка: Нова телевизия

За последните 34 години България не е била в по-тежка политическа криза. Ако бяхме предложили кабинет с партийни лидери, ясно е, че шансът за успех щеше да е 0 процента. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков в студиото на „Пресечна точка” .
Затова решихме да направим нещо друго – да намерим онези общи теми, засягащи българите, да поставим приоритети и да видим дали успяваме да съберем подкрепа за тях”, поясни той.

„Отговорността на държавното управление не е пазарска чанта - да я носиш, когато ти харесва. Ще продължаваме да настояваме, че борбата с корупцията е неизбежна, няма да дадем крачка назад от тези 7 законопроекта и ще търсим диалог около тях”, заключи депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    34 3 Отговор
    Измамни боклуци .РЕНЕГАТ
  • 2 Българин

    38 3 Отговор
    Явен боклук!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 да де

    35 3 Отговор
    Божанка и д.пе да дадеш няма да стане вашето.

    Коментиран от #20

  • 5 здрасти

    38 3 Отговор
    защо не ги приехте в миналия парламент, когато имахте мнозинство?

    Коментиран от #22

  • 6 ТаУмВзе

    27 3 Отговор
    Интересно е за кви Стъпки у Танци ХАЛЮЦИНИРА СЪЩЕСТВОТО ПО ТЕЛЕВИСТАН БРЕ!
  • 7 Само предлагам

    30 3 Отговор
    Започнете тази борба с корупцията най после Започнете първо с вас дайте пример Започнете с Кирчо с Асенчо с Настимирчо с Б Рашков и да не забравите Спецов Мога да изредя още много Дайте ги на прокурор и съд Нарущения мога да изредя мнооооого цяла България ги знае
  • 8 Не се

    25 2 Отговор
    кичи с чужди пера , бе ! ПП трябва да те изритат, селски хитрецо !
  • 9 Красимир Петров

    23 2 Отговор
    Педал-продажник
  • 10 Конспиратор

    18 2 Отговор
    Подкрепа за закони с приоритети е едно, а мнозинство за управленско правителство е съвсем друго. Едното е законодателна власт, а другото е изпълнителна власт. ППеците правят ли разлика между двете , или само тупат рекламно топката, за да мине време, че заплатите им си вървят.
  • 11 Доктор

    17 2 Отговор
    Уникален боклук.
  • 12 Какво

    7 4 Отговор
    става с Референдум за отлагане евро? Другари демократи? Какво става с колективни органи да носят наказателна отговорност. Докога ще се гаврите с този народ Предатели? Че не и сте легитимни, анонимници ще се борят със собствените си корупционни практики.
  • 13 Ервин

    11 5 Отговор
    Яворе, според мен шансът за Правителство е пълна "0" .Със сигурност никоя от Системните партии БСП, ДПС и ГЕРБ , няма да искат ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, СПИРАНЕ НА КОРУПЦИЯТА, РЕФОРМА В СЛУЖБИТЕ. Защо ли? Ами защото тези Партии са създадени и организирани по Мутренски образец , след 10.1989г. Рекета , корупцията, зависимостите и заплахите , са основни движещи сили в Партийния живот и начина на управление на Държавата. Не напразно се приемат Закони ,които засилват влиянието на Задкулисието и осигуряват ПОРЦИИТЕ , с които се осигурява подкрепата на електората и олигархията. Подкупни , алчни , зависими и верни на ДС и мафията хора , намират лесно места в управлението на България и служат на СВОИТЕ господари и на себе си. Народа никога не е в приоритетите на управлението. А трябва да бъде и това е най-важното....
  • 14 така е

    11 8 Отговор
    Ако трябва да избирам между Европа и руския мир, ще избера Европа.
    Ако трябва да избирам между Евро и рубла, ще избера Евро.
    Ако трябва да избирам между НАТО и Юнармия, ще избера НАТО
    АКо трябва да избирам между Копейкин и Борисов, ще избера Борисов.
  • 15 Цирк Буш

    11 0 Отговор
    Тия пак се пробват да се правят на борци срещу олигарсите, а пък соколи , прасета, тикви отказват да си правят коалиция, защото берящите гъби на изборите ще ги бутнат от власт с протести.
    Т.е всеки се прави на ощипан и поредни 100мил. пак за избори, като всички мераклий за управляващи са за разстрел.
  • 16 М3 голд

    16 0 Отговор
    И този кел.ш се прави на началник в ПП. И той прави изводи и вземал решения. Хайде, ходи си!
  • 17 Ако трябва да избирам

    5 8 Отговор
    между лев и евро, избирам лев. Ако трюбва да избирам между българският народ и Урсула корупционерката, избирам Българският народ. Ако трябва да избирам между Българска Армия и НАТО, избирам Българска Армия. Само предателите избират чужди господари. Другаря на снимката, България гори, нещо по въпроса?

    Коментиран от #18, #25

  • 18 ахахахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ако трябва да избирам":

    Какъв лев имаш ти като от 25 години сме във валутен борд бе? От тогава българския лев все е половин Евро. От тогава и БНБ няма право да печата пари. Ахахахаха.
  • 19 пешо

    11 1 Отговор
    милата божинка много е строга и палава
  • 20 пешо

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "да де":

    той си го дава от край време
  • 21 Анономен

    10 1 Отговор
    Гейче такова,със сигурност ще дадеш крачка назад,ако знаеш,че зад теб те чака някой с голям....Ти си като пчеличка от звяр на цвят и от ... на ...!
  • 22 Анономен

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "здрасти":

    Защото баламурниците да им гласуват пак!И този няма да ги приемат за да им гласуват пак и така до безкрай те да си прибират тлъстите заплати и комисионни,а глупаците да им се връзват!
  • 23 Меркуцио

    8 1 Отговор
    Божанков, вие сте минало, но ще го разберете последни!
  • 24 Ний ша Ва упрайм

    5 1 Отговор
    държавата "гори" в буквалния смисъл а тия кат тоя се правят на мъже!? Я сички да гасите! Пълна анархия с организацията по гасенето на огньовите както в парламента с тия мушмуроци
  • 25 Питане

    5 4 Отговор

    До коментар #17 от "Ако трябва да избирам":

    къде е българската армия? Ние сме част от отбранителния съюз, както и членове на ЕС, което е най- доброто, което ни се случи на нас българите в този живот. А вече сме и богата държава. Не желая да се връщам в беднотията, бригадите и манифестациите пред вождовете на комунистическата диктатура.
  • 26 Как е възможно

    10 0 Отговор
    подобен индивид да е в управлението на държавата. Такъв за метач няма да го избера във фирмата си, толкова е отблъскващ. На следващите избори масово гласуване, за да не минат подобни българофоби границата.
  • 27 Майора

    9 0 Отговор
    Абе комсомолецо , ти бил ли ди свидетел на ставащото че да говориш? И за каква борба с корупцията говориш след ала бала с машините , пудела с пачките , кеша и прочие! Че по големи нарушители на закона и Конституцията от вас има ли? Нищо няма да стане , отива се на избори и вие отлитате в небитието!







    Ч
  • 28 Пропаднал ненормалник да те няма

    4 0 Отговор
    Този последно коя партия го е приютила да краде и лъже
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 факуса

    3 0 Отговор
    требе всички да ви закарат пожари да гасите,та да слезете малко на земята и да видите къде се намирате,и да не плещите в залата високпарни слова за атлантизъм и ценности
  • 31 ЧОЧО

    3 0 Отговор
    Как най големите корупционери,ще се борвт с корупцията.Вдички сегашни и бивши депутати трябва да се раследват от къде имат богатсвата си. Народа не яде доматите с колците.
  • 32 Анонимен

    4 0 Отговор
    Бившето бесепарче май не е наясно колко депутати имат ПП-ДБ. С кого ще приемат тези законопроекти? С ИТН? А може би с Костадинов? Тогава да се готви за референдумите за НАТО, еврото и т. н.
  • 33 ПП-ДБ- БОЖАНКОВ МЕНТАЛНА ИЗГЪЗИЦА

    3 0 Отговор
    БОЖАНКОВ, ти си правен след петата ракия на съседа на майката ти. кажи го направо с какво право ще искаш всеки един депутат собственоръчно да ти се подпише на декларацията. търсиш подписи за фалшификация? Кажи го направо глупако. ПП-ДБ кажете го просто за да ви разберат хората. Има го в онзи среднощен 4 часов запис, който изнесе Радостин Василев и е признат от вас за автентичен. Искате да сложите ваши хора в Прокуратурата, Конпи, Съда и службите за да не ви разследват "престъпленията" от последните 3 години като например:
    1. Контрабанда, кучета и пачки;
    2. Джемкорп;
    3. Лукойл;
    4. Посредници при газа;
    5. Двойно гражданство;
    6. Декларации с невярно съдържание;
    7. Изнасяне на секретна информация;
    8. Фалшифициране на подписи;
    9. Нерегламентирани контакти с олигарси (Лукойл, Пламен и др.);
    10. Кеш за изборите;
    11. Незаконни арести;
    12. И др.
  • 34 Искрената

    2 0 Отговор
    Барабар Петко с мъжете
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хорхе

    2 0 Отговор
    На времето имаше едно анимационно филмче с рисувани животни. Ей така изглеждаше охлюва изпълзял от една градинка в друга!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол