17 Август, 2024 18:20 7 293 65

Тежка катастрофа на АМ "Хемус" между Варна и Шумен

  • катастрофа-
  • хемус-
  • варна-
  • шумен-
  • бус

По първоначални данни са се ударили два леки автомобила и бус

Тежка катастрофа на АМ "Хемус" между Варна и Шумен - 1
Снимка: БГНЕС, архив

Сигнал за пътнотранспортно произшествие на автомагистрала "Хемус" от Варна към Шумен на километър преди бензиностанция "OMV" е приет минути след 17:00 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Шумен, предаде БТА.

По първоначални данни се ударили два леки автомобила и бус, като бусът се е запалил. Има информация за пострадали. Създадена е незабавна организация, движението се пренасочва по път I- 2 от Нови пазар до Шумен, като след това водачите на моторни превозни средства отново могат да се движат по магистралата след етапна връзка, допълниха от полицията.

Към мястото на произшествието са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, съобщиха още от ОД на МВР - Шумен. По първоначална информация бус е застигнал лек автомобил, който тегли платформа с друг автомобил и се е ударил в тях. Бусът се е преобърнал извън пътя и е изгорял. Водачът е откаран в болницата, с видима рана на главата, уточниха от полицията.

Временно е ограничено движението при пътен възел Каспичан на АМ "Хемус" в посока Шумен. Трафикът е пренасочено по път I-2 Варна – Шумен, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Както БТА съобщи, общо 699 нарушения на скоростните режими са установени при специализираната полицейска операция за контрол на скоростта на територията на област Шумен. Операцията е проведена от 5 до 11 август и е част от календара на Европейската мрежа на службите „Пътна полиция“ – ROADPOL. Установените нарушения в населено място са 543, а извън населените места - 156.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    12 3 Отговор
    Ъ Обласните управители ще направят ли нещо или просто чакат да ги сменят отново?

    Коментиран от #3

  • 2 Шумналия

    31 1 Отговор
    Какво ли не причиняват телефоните! Заблееш се в него и си се нахъндрил н предния! В четвъртък в Шумен на светофара до зала "Младост" около 15,30 часа "пич" с баничарка баращ в телефона си се нацепи в СУВ спрял на светофара. Капака на двигателя хлътна на половина. От СУВ-а излезе една много яка дама и си помислих, че ще го разчекне, а тя милата само му каза: Какво направи бе човек?" Така ,че ПОЛЗВАНЕТО НА ТЕЛЕФОНСИ ПО ВРЕМЕ НА ШОФИРАНЕ Е ВРЕДНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕТО НА ОКОЛНИТЕ!
  • 3 Циник

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    Против такъв идиотизъм борба няма.
  • 4 Анонимен

    17 1 Отговор
    Тази статия я четем всеки ден, даже някои дни по два пъти. Естествено нищо не се прави по въпроса.

    Коментиран от #10

  • 5 гост

    18 1 Отговор
    На 5 август когато започна общоевропейската акция пътувах от Шумен до Русе и обратно. Сутринта към Русе имаше 3 камери на сянка. След обяд камерите ги нямаше и на същите места бяха насядали "момиченца".

    Коментиран от #19

  • 6 Ганя има 2 клетки

    18 2 Отговор
    Едната е за равновесие , а другата да сер..
    Няма трета за шофърлък.
  • 7 Мда-даааааа

    18 1 Отговор
    Сигурен съм, че в момента в Гърция има в движение повече български автомобил, отколкото в България. Катастрофите в България - всеки ден, да сте чели за такива с нашенци в Гърция наскоро? Не сте защото мерките са драконовски, а на места ограниченията са безумни.
  • 8 Фаровете пуснатили са биле

    10 0 Отговор
    Ако не са карали на ламби (лобизъм на монбат), това ше да е причината
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 0 Отговор
    бг,вие си избивате комплексите по семе с автомобила.не зачитате правото на другите и затова се трепете.като се срещнат две магарета на мост и става катастрофа.Лъжете от позиция на власта.днес катастрофа предизвикана от линейка ,вместо да кажете фактите вие цял ден лъжете чрез медиите.Светофара за линейката в асеновград е ЧЕРВЕН.........Сега виновния за това птп ще бъде невинен,а невиният виновен.не е случайно ,че за да клатите отрицателно глави,тук!Важно е че имате най много простифесори тук..........в бг,а и генерали.......

    Коментиран от #13

  • 10 Деций

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Е как бе,как да не се прави,купуват още 200 камери да разширят бизнеса!Ако мислиш ,че на някой му дреме за твоят или моят живот си в тежка заблуда!Важното е да ти бъркат в джобовете,редовно и по дълбоко ако може!Пътните условия са лоши, инфраструктурата се задъхва в определени моменти ,и като прибавим идиотите които имат дадени права,резултата е съвсем закономерен!Твърдя ,че половината от водачите нямат място зад волана,те са природно обременени,нямат необходимият интелект,и никога няма да придобият умения,които да им позволят едно безопасно шофиране!Въпрос на време е да утрепят някой,или себе си!
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 1 Отговор
    само да попитам??Колко от вас помнят какви ги направи киро-канадеца с колата на нсо.........помни ли някой от вас???Едно семейство гоняма,а киро от канада сана киро гела....Какво написахтемедите........убития е виновен нали.......как искате хората да ви вярват и да гласуват???та те ви мразят и само доброто домашно възпитание ви спасяват засега ,недосегаеми идиоти!

    Коментиран от #12

  • 12 Деций

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Не съм фен на Киро,но той е пасажер,не е водач.В годините има много инциденти с коли на НСО довели до смъртта на невинни граждани! Резултат и поука обаче няма!Нагли ко елета са!Срещу мен са карали коли на НСО на пътя София Русе, близо до Плевен.Пътя е широк,събират се три коли и мина без инцидент само защото се изнесох в дясно,а го направих защото не бях с равностойна на тях кола.Ако бях с S класа нямаше да се мръдна.Заврях от гняв, и понякога съм готов да загубя живота си заради едно его.Ако бях с равностойна кола или камион щях да ги торпилирам челно за назидание!,Но за секунди прецених ,че Ауди А6 нямам Шанс срещу S класата, и то бронирана!

    Коментиран от #18

  • 13 Ветеран от Протеста

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Някакъв се заблеял и се нацепил Отзад ,вместо да намали и да пази Дистанция ,ти го обърна на Политика ....Пак...И като ги пишеш тез неща поне олекна ли ти или се озверяваш още повече....

    Коментиран от #16

  • 14 От тая работа губи платформата

    2 1 Отговор
    Застраховка има. Всички са отправени. Линейки 10 са вземали на таран отзад коли. Няма закон . Лоша инфраструктура. Да дават път. Платформар или тротинетка все в г.з
  • 15 Варна

    9 0 Отговор
    Ниската култура и виспкото самочувствие води до там - ЕЖЕДНЕВНА СМЪРТ, от хора вярващи, че са безгрешни и на тях няма да им се случи. 90% от шофьорите по автомагистрала Хемус, участъка между Белпкопитово и Варна не подават мигач, когато се престрояват, без значение дали изпреварват или се прибират в активната лента след изпреварване, неспазване на дистанция, изпреварвания в последно момент. Случвало ми се е МНОГОКРАТНО да влизам в аварийната лента, защото част от колата на изпреварващия е в АКТИВНАТА ЛЕНТА, АНЕ В ИЗПРЕВАРВАЩАТА, Ако не се изместя ще.ме блъсне... Свиря и се мърдат в нормална поцизия.. И не, не са ни виновни политиците, а НИЕ САМИТЕ!!!!!
  • 16 Деций

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Ветеран от Протеста":

    Може и да е заспал.Не знаем колко е карал,колко е спал.Но е нехайно поведение,дали е отвлякъл внимание,или е заспал все същата работа!Пи някога в пи младите години много често съм спал на пътя,и то на 20 км от дома.Просто нямам сили,карам машинално и бавно с 60 км,а ми се струва че колата лети!Супер забавена реакция, гледаш обаче душата ти спи.Единственното правилно решение е да спреш на отбивка и да пуснеш седалката.20/30 минути са достатъчни да събереш сила за 80/100 км.
  • 17 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 0 Отговор
    Въпросът ми бе риторичен!!!!Такива като в НСО сасъщите и в другите коли със СПЕциален режим на движение,анадъмо........Такива са ,а после ги пази....власта и закона.Дано сте ме разбрали,щото съм Дълбоко виждащ!Та колко от вас помнят това убито семейство и написахте ли нещо катоБог да прости и съпругата на убития от нсо????Не,и ред няма!
  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Деций":

    Не ставаш за шофьор!!!!По добре не се движи.щом ти идват такива мисли бягай от автомобил,само си за пасажер!

    Коментиран от #35

  • 19 Реалист

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Момоченцата са по ефективни от камерите. Караш бавно за да ги огледаш:)
  • 20 оня с коня

    1 2 Отговор
    АМ Хемус Шумен- Варна е със 2 платна+ Авар. лента.Ясно е че Бусът се е движел в лявата лента,а Теглещия платформа Лек авт. е предприел изпреварване и му е влязъл с по-бавна скорост в лентата.В тоя казус преценявам че и двамата имат вина защото Теглещият Платформата следва да се увери гледайки в огледалото че няма да притесни значително по-бързо движещото се МПС в лявата лента и това че е дал ляв мигач изобщо не е достатъчно.Бусът пък е карал със скорост НЕДОПУСТИМО ВИСОКА за техническите му параметри,г.е. Спирачният му път обуславящ се от Ширината на гумите,Теглото и т.н. са брутално подценени.Освен това:Бусът е бил ДЛЪЖЕН ДА ПРЕДВИДИ Галфонските действия на Платформаджията и да намали,ама ...за друг път ще знае.

    Коментиран от #21, #26

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 може и да си прав

    6 2 Отговор
    българите масово карат със 100км/ч по магистралите в дясната лента и така принуждават останалите водачи движещи се правомерно със скорост до 140км/ч да ги заобикалят. Така стават белите.

    Коментиран от #23

  • 23 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "може и да си прав":

    В англосаксонските държави е ДЯСНО движение.В бг,колите са с волан вляво и ,се говори за Крайна лява лента ,а крайна дясна е аварийната!Виждам, че вероятно си простифесор по кормуване,като оная дет на всяко гърне е похлупак.Да тисподеля като много добър шофъор как се движа по магистрала ...Само ако няма друг път....Заемам средна лента ,плътно дясно до аварийна и карам 110-120!При настигане ,което едоста рядко на друго ппс, Се оглеждам и когато имам възможност Ляв мигач газ до 140.150 и се прибирам и пак така.....Крам кола на 36години и я обслужвам сам......

    Коментиран от #24

  • 24 така ли бе професоре

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Докато караш със 110 в дясната лента, броил ли си колко хора са те застигнали и са принудени да те заобиколят в лявата лента? Аман от специалисти.
    Карал съм на три континента и имам над милион изминати километри, но по-лоши шофьори от българите и виетнамците не съм виждал. Анархия.

    Коментиран от #25, #28

  • 25 Не съм шофьор

    1 2 Отговор

    До коментар #24 от "така ли бе професоре":

    Дясната лента не е ли за нормалнокаращите и бавнокаращите, а лявата за изпреварване. Който кара над допустимото настига предния с нормална или по-ниска скорост, изпреварва го чрез в лявата лента или кара директно там. Та вие какви правила по пътищата си измисляте по време на движение.

    Коментиран от #27

  • 26 Оня с катъра

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "оня с коня":

    Ами този с буса ако е джиткал с телефона и е застигнал платформата ?!
  • 27 няма бавнокаращи по магистралата

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Не съм шофьор":

    В нормалните страни дясната лента е заета от плътна колона камиони със 100км/ч, а лявата лента е за всички останали ДВИЖЕЩИ СЕ С ЛИМИТА НА СКОРОСТТА. И никой не ти свирка и не ти светка. И никой не се движи със 100 щото така му скефнало.
    В България съм виждал ТИРове да заобикалят бавно движещи се леки автомобили в дясната лента. Нали разбирате че ТИРовете са ограничени и не могат да развият повече от 100км/ч. С колко ли са се движели леките автомобили, които им пречат?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 така ли бе професоре

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    няма ли лява, дясна и аварийна лента на магистралата бе дечко? Когато лъсне тъпотията ти, по-добре замълчи и се скрий някъде.

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 няма средна лента дечко

    5 0 Отговор
    В Аварийната лента е строго забранено движението. Имаш само две ленти за движение. Лява и дясна.

    Коментиран от #33

  • 33 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "няма средна лента дечко":

    В твоята кратуна я няма ,но в моята я има!Аварийната е крайнодясна лента и прочети хубаво закона за да знаеш!Не се пъни като магаре на мост!Нито си шофьор нито си и човек!На магистлала се кара средна лента ,ако са три като в бг,ако са като в Германия две ленти тогава казваш лява и дясна.Разбра ли,бе ид..от!При две ленти имаш Лява и Дясна,а при имаш Дясна-аварийна ,средна и лява за изпреварване.Нямаш право да се движиш в лява лента на магистрала!!!!Тя е за изпреварване,и..оте!

    Коментиран от #36

  • 34 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Всяко едно ОТКЛОНЯВАНЕ на вниманието от пътя и пътната обстановка при движещо се МПС е опасно !! Дали ще е телефон, или "любезни" спътници, които тикат в ръцете на водача храна или напитка, палят му цигара и я слагат в устата му или разказват весели случки и анекдоти – без значение.
    На АМ скоростта обикновено е малко над 30 метра за секунда. Това означава, че за 3 секунди се изминават почти 100 метра !! Това трябва да помнят водачите !! А при разрешените 140км/ч - което е безумие от страна на нашите законодатели - скоростта гони 40 метра за секунда !!Може ли човек, при такава скорост, да си отклони погледа и внимението от пътя и да търси около себе си бутилката с вода или кутията с цигарите, камо ли да блее по телефона. Това е неминуема гибел... за някого!!

    Коментиран от #37

  • 35 Деций

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Размиваш ме!Карам активно от Август 1983 г,имам над 2.5 милиона км,с коли , камиони и пътнически бусове.7 г имам на камиони.До сега нямам произшествия,ако не броя две агнета в търговищко през 1995 г.Още три метра ми трябваха но уви,ударих ги . С хубави гуми бях ,но стара кола няма ABS, едно Ауди 100 1984 г.30 метра спирачен път!
  • 36 няма средна лента дечко

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    В България магистралите са с 2 ленти за движение. Коя е средната?
    Път само с две ленти и без аварийна лента се казва скоростен път и е друг клас.

    Коментиран от #39

  • 37 Разумно каране

    0 4 Отговор

    До коментар #34 от "Шаран БГ":

    Разрешено е до 140км./ч. от закона, а не задължение. Може и да караш под 140. Например 100км./ч. Но тук в България, Ганьо философа те знае що е то търпение и толерантност на пътя. А някои дори и карат с 200. Не съм шофьор

    Коментиран от #38

  • 38 мхм

    1 0 Отговор

    До коментар #37 от "Разумно каране":

    Мене ако ми е кеф да карам с 65 в левата лента, ще си толерантен ли? Или айде да не е 65, ма 80км/ч

    Коментиран от #41

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 не разбрах

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    нещо си кибритлия. пази си нервичките
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ми не си

    2 1 Отговор

    До коментар #41 от "Бесен съм":

    Не суи написал със стоо. Написал си, че може да се движиш и с под 140км/ч. Аз искам с 65 да се движа. И съм си харесал лявата лента. Ще си толерантен ли с мен? И не се пеняви толкова, че е вредно за здравето.

    Коментиран от #44, #56

  • 43 брей, верно ли бе

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    лявата в Германия била само за изпреварване? А като дясната е с плътна колона камиони движещи се анблок със 100км/ч, ти къде се движиш? В аварийната ли? Или в лявата? И пак казвам, няма средна лента, когато лентите за движение са само две.

    Коментиран от #46, #49, #52

  • 44 Бесен съм

    0 3 Отговор

    До коментар #42 от "ми не си":

    Като съм написал под 140, колко е минимланата скорост с която може да караш на магистрала? Колко е бре, те питам? Ти имаш проблеми с разбирането, не аз. Ти написа 65 и 80км./ч., не аз. Схващаш ли???

    Коментиран от #45

  • 45 е ми

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Бесен съм":

    Кажи колко е минималната скорост де. И в кой закон да я прочетем?

    Коментиран от #48

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бесен съм

    0 2 Отговор

    До коментар #45 от "е ми":

    Като е разрешено на магистрала до 140км./ч. означава, че все пак има някаква скорост под нея, където можеш да караш. Та пак те питам под 140 до каква минимална скорост можеш да караш на магистрала???

    Коментиран от #50

  • 49 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "брей, верно ли бе":

    Лява лента и в германия и в бг е само за ИЗпреварване.В Германия за движение е Дясната лента ,а в бг е средна лента!Когато настигнеш колона,даваш ляв мигач изпреварваш и се прибираш в лентата за движение.Така карат майсторите като мен-ганчоо-овць!

    Коментиран от #51

  • 50 е ми

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Бесен съм":

    и аз това те питах. И къде да го прочетем. Ама нещо се измъкваш.

    Коментиран от #53, #55

  • 51 няма средна лента дечко

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    При две ленти за движение, коя е средната?

    Коментиран от #54

  • 52 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "брей, верно ли бе":

    Маймуне почна да ме копираш.В германия няма аварийна лента има две ленти в една посока и там дясна-лява........простота и ти го разбра,мешелче!В бг три ленти!Аварийна,сресна илява.Движението е само в средна лента ,а изпреварване в лява и ПРИБИРАНЕ,ганчо-овць в средна.понеже не можете да карате по магистрали бг,затова избягвам да се движа там сред такива като теб-ганчо...Щете помоля,ако тръгваш на път казвай кога за да не карам!

    Коментиран от #57

  • 53 Бесен съм

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "е ми":

    "Автомагистралите в България са специално изградени и означени пътища за движение на моторни превозни средства с минимална скорост 50 km/h. Максималната скорост за движение по тях е 140 km/h. Те са със самостоятелни платна за движение във всяка посока с разделителна ивица между тях, като всяко платно е с най-малко две ленти за движение и със специална лента за аварийно спиране; с други пътища не се пресичат на едно ниво, имат предпазни огради и площадки за отдих."

    Кой ви дава на такива като теб книжки бре?? Ще се съобразявате със законите по пътищата ясно ли ти е??? Писнало ми е от "шофьори" философи.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Бесен съм

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "е ми":

    Автомагистралите в България са специално изградени и означени пътища за движение на моторни превозни средства с МИНИМАЛНА скорост 50 km/h. Максималната скорост за движение по тях е 140 km/h. Те са със самостоятелни платна за движение във всяка посока с разделителна ивица между тях, като всяко платно е с най-малко две ленти за движение и със специална лента за аварийно спиране; с други пътища не се пресичат на едно ниво, имат предпазни огради и площадки за отдих.

    Така, че според закона мога да си карам от 50 до 140км./ч. на магистралата, ясно ли ти е? И ако такива като теб ми се опъват и натискат газта не съобразявайки се с моята скорост нарушават закона и трябва директно да отивате в затвора. Хайде сега отивай да четеш закона.
  • 56 Бесен съм

    0 2 Отговор

    До коментар #42 от "ми не си":

    Автомагистралите в България са специално изградени и означени пътища за движение на моторни превозни средства с минимална скорост 50 km/h. Максималната скорост за движение по тях е 140 km/h. Те са със самостоятелни платна за движение във всяка посока с разделителна ивица между тях, като всяко платно е с най-малко две ленти за движение и със специална лента за аварийно спиране; с други пътища не се пресичат на едно ниво, имат предпазни огради и площадки за отдих.

    Така че караш си спокойно от 50 до 140км./ч. само че в дясната лента, не в лявата. Лявата е за изпреварване. А който реве и те притеснява в дясната лента, че караш с много ниска скорост, зашлевяш му закона на сурата за минималната скорост и трябва да се глоби според закона.

    Коментиран от #58

  • 57 няма средна лента дечко

    0 2 Отговор

    До коментар #52 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    В Германия само две ленти имат скоростните пътища, където има ограничение на скоростта. Ама откъде да го знаеш тези неща.
  • 58 това че си бесен

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Бесен съм":

    не те прави по-умен
  • 59 БСТ

    0 0 Отговор
    Доста се бяха смачкали и едната кола беше по таван като минах от там ...
  • 60 Диляна Стефанова Иванова-Станчева

    0 0 Отговор
    И да омрът хората какво от това. Нали все пак България е вече саметище.
  • 61 Диляна Иванова-Станчева

    1 0 Отговор
    Искам да кажа че мъжът ми е магистрат и е Станчо Щерев Станчев гордостта на Шумен.
    Той като адвокат защитава онеправданите. Можете да го потърсите защото е качеството на Шумен.
    Няма как той може да защити добрите и да вкара зад решетките лошите. Той е срещу корупцията и политиците, потърсете го.

    Коментиран от #64

  • 62 Диляна Иванова-Станчева

    0 0 Отговор
    Няма да забравя, когато Станчо караше в Шумен със сто аз си знаех че не е така и станаш шифйор. Обожавам да ме возят той често ме вози до работа и обратно, пътуваме и напред-назад. Все едно сме все още млади. И все пак и аз изкарах курсове, и се научих да не вървя пеша.

    Коментиран от #63, #65

  • 63 Демир

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Диляна Иванова-Станчева":

    От вас се разбра че ВУЗът е корумпиран имате и такива изказвания обвързващи ваши колеги.
    Срамно е но, мисля че и вие сте таква най-вечротно сте си платили книжката. Понеже осъзнавам че сте една голяма парлама и като учен и като всякакъв специалист явно.
  • 64 Илияна

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Диляна Иванова-Станчева":

    Оооо ама и вие като доцент явно имате повишение на заплатата нали е от Денков?
    Като подарък колко е красиво. И титлите, и парите към тях.
  • 65 Иван Ставрев

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Диляна Иванова-Станчева":

    За любовницата на Денков винаги като лека жена може и детето и да е от него или от рогоносеца на Шумен Станчо. Всичко е възможно оня като е балък го е признал. Наистина е балък.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове