6 Септември, 2024 18:10 2 003 21

Михаил Мирчев за лявото обединение: Неудачна сбирка

  • михаил мирчев-
  • ляво обединение

Нещо не усещам вдъхновение и самоувереност. По-скоро гузност.  А така печели ли се?

Михаил Мирчев за лявото обединение: Неудачна сбирка - 1

„Преброих 50-60 души. Но защо знакови "леви" фигури липсват. А някои се крият по-отзад като скромни невидимки.

Нещо не усещам вдъхновение и самоувереност. По-скоро гузност. А така печели ли се?

От така събраната кохорта на Победата най-ми-харесват обичните ликове на Сашо Томов и Мая Манолова. Липсва ми "левият" Георги Първанов, до него Сергей Станишев, а изпъчен отпред русофил Румен Петков.Не виждам и Кирил Добрев, само младежките му.Липсва ми и "левият" Георги Кадиев, накъде без такива лидери?Търся, търся и не виждам софийски Иван Таков и Паргов.

Е, бива ли така да липсват? Та те нали са цветът на "автентичните леви ценности", на любовта към някаква си "лява социал-демокрация", на "левият бизнес прагматизъм"???

Хора, чудя се, това наистина ли е победно обединение или си е просто една неудачна пробна сбирка?“


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    35 20 Отговор
    Старите комунисти на тия избори ще имат по-малко гласове от миналите , със все "новите" муцуни , с които ще се изпокарат още на следващия ден след изборите , щото всеки ще иска да лапа , а няма да има какво !! И в понеделник на 9 септември са обявили концерт на Позитано по случай мръсната окупация на България от червената сган и за капак са поканили Мутрофанова начело !! Демек ще водят съревнование с Копейкин за руските подлоги в България !! Хахахха , да са им честити , няма да докарат и до 4 % на следващите избори !!

    Коментиран от #4, #9

  • 2 12340

    29 5 Отговор
    Важното им беше да се съберат и да наругаят кака Кури.

    Коментиран от #20

  • 3 За протокола

    37 8 Отговор
    Събрали са се все неудачници, които разчитат, че покрай тарапаната ще се вредят отново на държавната хранилка
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бареков с пост във фейсбук

    10 9 Отговор
    Троловете на Шиши ме докладвали, че го обиждам и ФБ ме спря за 6 дни да не качвам в групи. Обжалвах, разбира се, пуснаха ме веднага и се извиниха. Истината за наш Шиши е грозна, разбраха го и цензорите от Фейсбук.
    От няколко дни срещу мен вървят страшни заплахи от “феновете” на Шиши, основно гербери и платени тролове, има и заблудени - имал съм деца, да съм гледал как Шиши взел къщата на Доган, така щял да вземе и моята и да живея на улицата с децата… , когато Шиши окончателно приключел с Доган щял да ме изхвърли завинаги от България заедно с дерибеите. И т.н. и т.н.
    Много тъжна история. Но вие бъдете спокойни, истината и справедливостта е на страната на такива като мен. Една стотинка или долар/евро/рубла не съм взел от Ахмед Доган или някой друг от милионите врагове на Шиши (от бизнеса, който лежа по затворите, от Джо Байдън, от Путин или от Ердоган). Преди месеци Шиши чрез машите си заплаши рекламни агенции и рекламодатели и те скъсаха незабавно и без предизвестие дългосрочни договори с нас. Хората ги е срам, но викат: Разберете ни, удрят ни с бухалките. Шиши купи Пик от Недялко и го превърна в Квик и ме изтри от там. БНЮЗ скочи като читатели и трафик тройно за нула време. Аз си продадох колата, за да плащам заплатите и хостинга, и продължих напред с BNews бг с помощта на рекламите на чичко Гугъл и с лични средства. Както се казва, хейтим ги безплатно и даже си бъркаме в джоба! Свободата, Санчо, е на върха на копието! А вие, които четете по няколко
  • 6 456888

    21 12 Отговор
    Пожелавам им трима депутати, така за цвят. Даже и толкова не заслужават. Това нещо БСП трябва да изчезне.
  • 7 Катя Михайлова

    15 6 Отговор
    Очевидно и себе си виждаш като значима фигура, понеже и тебе те няма. Не може всички да са в кюпа, трябват хора и извън него.
  • 8 Закривай

    21 6 Отговор
    Тия всичките бспта станаха милионери с крадене не знам каква им е мотивацията да продължават да се въргалят като прасета в калта и да лъжат бабичките че са лява партия
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 4 Отговор
    ДРУГАРЮ МИРЧЕВ ................ БРАДЯСАЛ СИ КАТО ПРОСЯК , ЯВНО ПРЕДСТОЯЩАТА ZAГУБА Е ОБХВАНАЛА ВСИЧКИ ............... САМО МАЯ ЛАПАЦАЛОТО ПУСКАЙТЕ КАТО ТРАУРНА МУZИКА ...........,.
  • 11 Хектор

    6 1 Отговор
    Нищо ново под облаците сиви. Всички стари и известни бесепарски мутри пак ще фигурират в листите на Бсп. За парлама, ще сложат някой младок, но останалите ще бъдат до болка познатите професионални и нагли манипулатори и лъжци. Не вярвам, че ще се намерат балъци да им повярват.
  • 12 Ветеран от Протеста

    4 5 Отговор
    А двамата от зловещото правителство на Жан Виденов,унищожило България - Румен Гечев и Румен Овчаров съвсем ги няма...Ако са зад " кулисите" ,то е ли да Задкулисието????
  • 13 Корни

    2 4 Отговор
    Къде се крие булдога проф Румен Гечев ?

    Коментиран от #19, #21

  • 14 М3 голд

    1 2 Отговор
    Интересно! Във форума са няколко "булдога" с различни трикове. И хапят и плюят. И от това кефят ли се? И хубаво ли им става? И май ги е страх от неизвестността. А тя и и за обединяващите се партии и сдружения. Не е ясно какво ще се получи. Но настървението но форумци е като това на шайката на Нинова.
  • 15 Зелен Чорап-Радев

    1 0 Отговор
    А ти ударен ли си?
  • 16 краси

    2 0 Отговор
    Много вожд-малко индианец!
  • 17 чакаха, чакаха

    1 2 Отговор
    И пробиха.
    Чрез Зафиров и другите мъже без достойнство.
  • 18 Снежанка Димитрова

    1 0 Отговор
    Всичко е за власт. Много са далеч от болките на българските граждани. Прилича ми на Али баба и40- те разбойници това обединение.
  • 19 Снежанка Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Корни":

    Ослушва се
  • 20 Снежанка Димитрова

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "12340":

    Тя е агента на Костов и съсипа БСП. Богатството и е неприлично за лидер на социалистите.
  • 21 Снежанка Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Корни":

    Ослушва се.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове