8 Септември, 2024 10:34 3 073 109

Дъщерята на Желю Желев Станка: Баща ми направи много за България, но делото му е забравено

  • станка желева-
  • желю желев-
  • българия-
  • дело-
  • забрава

Политическите партии са едни търговски дружества, които работят според техния интерес – който дава пари, допълни Станка Желева

Дъщерята на Желю Желев Станка: Баща ми направи много за България, но делото му е забравено   - 1
Снимка: bTV

Ден преди да се навършат 80 години от преврата на 9-ти септември 1944 г., в предаването „Тази неделя“ по bTV гостува дъщерята на първия демократично избран президент Желю Желев - Станка Желева.

„Тази дата трябва да бъде обявена за ден на национален траур, защото това е денят, в който България е официално окупирана от чужда армия и подчинена на чужди интереси. Беше избит целият политически и интелектуален елит на България. Бяха разбити съдбите на стотици хиляди хора. Цялата ни българска история беше манипулирана и всъщност 9-ти септември е една отдавна осъществена мечта на руския империализъм“, каза Станка Желева, цитирана от novini.bg.
Нейният баща - Желю Желев, се бори именно срещу това – той често се свърза с раздялата с тоталитаризма, с възхода на демокрацията.

„Баща ми направи много за България, но за съжаление неговото дело е забравено. Той се бореше да бъдем независима държава, с независима политика. Ние се намираме на ключово място в Европа, което може да бъде баланс в целия регион. Вместо да имаме политика, в която да защитаваме националните си интереси и да балансираме, те са продадени от политиците ни, които работят за тези, които им дадат пари“, каза още Станка Желева.

По думите ѝ, ако нейният баща бе сред нас в момента, би бил ужасно разочарован от случващото се. „Безсилието да виждаш абсолютната безнаказаност на арогантни мафиоти. Политическите партии са едни търговски дружества, които работят според техния интерес – който дава пари“, допълни дъщерята на Желю Желев.

„Силно изкушена съм да вляза в политиката, но трябва да имаш съмишленици и това е доста трудно. За мен най-важното нещо е да се работи за гражданското общество“, обясни Станка Желева.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бен Ходжа

    38 2 Отговор
    Глупости, нищо не е направил. Желю беше едно просто човече със селски манталитет.
  • 2 Направил си собствената делавера

    28 1 Отговор
    Баща ти. Излъгал и народа.
  • 3 Хохо Бохо

    29 7 Отговор
    И какво точно направи най-невзрачбият политик в БГ историята? Първият купен от козяк
  • 4 Баща ти е голям БАКЛУК селски

    30 2 Отговор
    БАЩА ТИ СТАНКЕ Е НАЙ ДОЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ НА РОД И РОДИНА И ЗАТОВА Е ЗАПЛЮТ И ЗАБРАВЕН ВО ВЕКИ ВЕКОВ! ВИЖ СНИМКАТА С КЛИНТЪН , СВИТА МАЛКА МИШКА , МИЖИТУРКА. СЕЛТАЦИТЕ СА МИ БИЛИ НАЙ ПРОТИВНИ ЗАЩОТО СА СЕ ПРОДАВАЛИ ЗА НЯКОЛКО ГРОША КАТО ЮДА, И ТОЙ Е БИЛ СЕЛЯНИН.
  • 5 Абе

    31 1 Отговор
    Желю е много ВИНОВЕН!!! Той еднолично, без допитване до Народното събрание, без референдум и т.н., призна Република Македония. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Измислица на Сталин, Тито и Георги Димитров! И на Желю! И сега ето ги резултатите! Още се чудя как не са поискали Пиринска Македония? Бившата Югославска република Македония трябваше, а и сега не е късно, да се раздели на три - между Албания, България и Сърбия! Та то там живеят именно българи, албанци и сърби!

    Коментиран от #70

  • 6 Сандо

    29 1 Отговор
    Лицето Желю Митев Желев е един предател на България и верен слуга на западните колонизатори!Макар че кой знае,може от наивност и обикновена човешка глупост да е сътворил всички гадории?

    Коментиран от #91

  • 7 Сексуален козирог

    14 3 Отговор
    Хубава жена,красавица,с аристократичен произход от село...
  • 8 Сталин

    27 3 Отговор
    Баща ти беше един тъп цървул ,който не знаеше защо е там и само кимаше на западните мародери докато разсипваха и окрадоха България
  • 9 СЕЛСКА МИСИРКА ОТ МЕГДАНА ВЕСЕЛИНОВО

    24 1 Отговор
    СТАНКЕ ТИ СИ ПРОСТА СЕЛЯНКА КАТ БАЩА СИ И ПЛЯМПАШ ГЛУПОСТИ ЗА НЯКОЛКО ГРОША. БЕГАЙ ДА СИ КОПАШ ДВОРО ВЪВ ВЕСЕЛИНОВО!
  • 10 Малък, безличен

    22 1 Отговор
    Човек сложен на висок пост, за който няма нито самочувствие, нито качества! Резултатът - предаване на българските интереси!
  • 11 Доротея

    12 6 Отговор
    Никакъв съществен преврат нямаше на 9 септември и стига сте внушавали, че това било комунистически акт! Властта премина в ОФ, като лично армията под ръководството на военния министър му предостави властта! Инженерната дружина, подразделения от бронираната бригада, ПВО дивизиона на бригадата бяха на първа линия! Останалите роти от бронираната бригада предния ден бяха пратени към Сливница да ги няма там! Партизаните разбраха след 2-3 дни и когато пристигнаха в София, политзатворниците начело с Тодор Живков вече бяха заели всички важни милиционерски постове и погрижили за полицейския архив! И ония, какво да правят, утрепаха някой друг набеден за фашист, за да отчетат и те дейност!
  • 12 Край

    13 5 Отговор
    Жельо беше добър човек. Не я показвайте дъщеря му.
  • 13 Доротея

    13 1 Отговор
    А набора Желев, няколко години е по малък, бе добър човек, но за него Жорж Ганчев се изказа снизходително - ,,Какво да искаме от един човечец, който ходи с 36 номер обувки...!!!"
  • 14 Стенли

    16 1 Отговор
    Жельо беше един глупак
  • 15 Баща ти е един голям селски баклук

    17 0 Отговор
    БАЩА ТИ НА ВРЕМЕТО ОДИЛ ПО СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ С ЕДИН СЧУПЕН КОНФИСКУВАН ГРАМОФОН И ПРОСЛАВЯЛ КОМУНИЗМА СРЕД СЕЛЯНИТЕ. УЧАСТНИК В НАСИЛСТВЕНОТО ОТНЕМАНЕ НА ЗЕМИТЕ НА СЕЛЯНИТЕ. ФАКТ. ПОСЛЕ ЗАВЪРШИЛ СЕЛСКИЯ РАБФАК И ЦЯЛ ЖИВОТ РАЗСЪЖДАВАЛ НАД ПРОИЗВЕДЕНИЕТО НА ХИТЛЕР И НАКРАЯ СТАНАЛ ФАШИСТ И ПРЕДАДЕ РОД И РОДИНА НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ.
  • 16 Град Симитли

    14 3 Отговор
    Като е грозно, да беше поне умно!
  • 17 видов ден

    16 1 Отговор
    Ако не беше дъщеря на президент,никога нямаше да те приемат в Художествената академия.А татко ти беше и по едно време член на БКП.Стана и президент с решаващия глас на БКП-БСП.Майка ти беше върла комунистка,съратница на другата-Велислава Дърева.Книгата "Фашизмът"бише продукт на ДС,и беше събрани текстове от чужди издания,но представени от селяка от Веселиново.Баща ти беше маша в ръцете на ДС,и цената беше сестра ти.Така разбиха СДС чрез "Боянските ливади".
  • 18 Лузър

    14 1 Отговор
    Да направи много ама направеното се измерва с отрицателно число.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Факт

    9 2 Отговор
    Ебхтигенетичния уроде тая.
  • 22 факуса

    17 5 Отговор
    баща ти беше боклук и само навреди на българия,най малкото събори перфектната ограда по границата,което ни коства огромни средства за нова и тълпите навлеци
  • 23 те всички направиха както и тиквата

    11 1 Отговор
    и затова е най бедната, болнава и измираща и некадърна държава в европа
  • 24 Механик

    19 4 Отговор
    Баща ти бе безгръбначно, което се навеждаше в посоката в която му сочеха.
    Освен това аз не помня да е имало руски, съветски военни бази в България. Дори бази на Варшавския Договор не е имало. А сега имаме натовски такива.
    На тия дето ще ме опонират, че ние сега сме в НАТО и това са "съюзнически войски" ще кажа, че по онова време бяхме съюзници във Варшавския договор, коеот е равносилно.

    Коментиран от #57, #99

  • 25 шекер

    20 0 Отговор
    Беше един "селски интелектуалец", който устройваше всички партии, понеже от него нищо не зависеше и не правеше нищо. Клоун. А най-голямата му идиотщина, както написаха по-горе, беше да признае Македония за независима държава.
  • 26 Така Така

    14 3 Отговор
    Народен съд за всички политици и олигарси след 89.Тоеа е спасението
  • 27 Галя

    12 0 Отговор
    Ми то,само тебе те няма в политиката.Ще цъфнем и вържем.Искаш да станеш министър на културата,нали?И аз искам!Дъщеря си уреди ли я с ТЕЛК за някаква екзотична несъществуваща болест?За Боливия няма да питам защо не си там.
  • 28 Абе,

    13 1 Отговор
    хем грозна ,хем тъпа ...
  • 29 Червената шапчица

    3 4 Отговор
    Станка е българската Ан Парийо̀ - френска киноактриса. Родена е на 6 май 1960 г. в Париж, Франция
  • 30 Баща ти

    15 1 Отговор
    Съсипа селското стопанство в страната! Баща ти предаде българската индустрия! Скрий се някъде , че смърдиш!
  • 31 Феникс

    15 0 Отговор
    Баща ти........ моето момиче е ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, а ние бяхме много МЛАДИ и много ПРОСТИ, за да го разберем!
    .... Е, вече НЕ СМЕ МЛАДИ и НЕ СМЕ ПРОСТИ......, Капишиии?
  • 32 Павел пенев

    10 0 Отговор
    Това гнусно същество трябва да знае, че баща и направи много за България но в отрицателна насока. Точно заради д-р Желев не успяхме да станем президентска република и така се навъдиха други доктори като д-р Доган, д-р Джевдет Чакъров, д-р Костадинов, д-р Борисов и много други знайни и незнайни идиоти.
  • 33 Пропусна Едно!

    7 2 Отговор
    Пропусна Едно!
    Да представи Фашизма през последните 30 Години!

    Коментиран от #36

  • 34 Вражалец

    9 0 Отговор
    Защото е дъщеря на селянина от Веселиново се радва на медиен комфорт и си позволява да Поучава но е забравила ,че в Комитетът за култура,начело с Людмила Живкова,работиха " винаги верни на Партията" Тя е отгледана от Партията!:Да си гледа " рисуването",а поучаването- да го забрави!

    Коментиран от #40

  • 35 Р Г В

    9 1 Отговор
    Направи така че съпругата му /майка ти / му прибираше чашките с алкохол по време на коктейли за да не се катурне под масата.
    Иначе народен и добродушен човек.
  • 36 Да! Но.....

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Пропусна Едно!":

    Да! Но..... Изкуствения Интелект Явно не е в Състояние да Оцени Това!

    Трябва си Човешки Интелект!

    Колкото и онези от ИИ Да се Наздуват!
  • 37 И тя като Желката

    9 1 Отговор
    Не гърми с много мозък!
    Това нещо с шареното герданче и изпотено под мишниците, сигурно лъха на пот?!
    Я се разкарай, фашистка!
  • 38 реру

    23 0 Отговор
    "... но делото му е забравено..."


    Не е точно така. "Боянските ливади" ще се помнят винаги, защото чрез тях вкара ДПС във властта...
  • 39 Много е направил

    9 1 Отговор
    Написал книга : "Фашизмът"! Ама ако живееше сега, щеше да го види навсякъде по света. Даже и в такива страни и съюзи, дето не е и подозирал ..
    А по негово време мафията взе властта и още не я пуска. Та "много направи"! Да....
  • 40 Защото има индивиди .....

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "Вражалец":

    Защото има индивиди ....... със Задни Мисли Които Имат Интерес от Това!
  • 41 инж. Ганчо Илков

    6 0 Отговор
    Да, Желев направи много това което е днес в Политическа България да се Случи. Желев се "самопредложи" за Президент като отстрани предложеният от СДС Доктор Петър Дертлиев. Естествено маскираните Болшевишки Комунисти като Социалисти го избраха. Бе му закрепен като Вицепрезидент генерал Семерджиев (с Цел, да "прочисти" Политическият Архив). Желев по Препоръка на Луканов вписа в Листата ва СДС за Депутати Иван Костов ("Икономиста" провел Приватизацията по Московския Модел на Чобайс). Желев свали Правителството на СДС в момент когато в Парламента бе внесен Проекто Закона за Лустрацията. Желев от името на "Опозицията" прие Манипулираните от БСП Избори за Велико Народно Събрание за Демократични. Всичко това доведе до настоящият Политически Хаос.
  • 42 Петър Москов

    10 1 Отговор
    И какво точно е направил за България, селянчето от с. Веселиново /обл. Шумен/...??? А сетих се, отмени жителство, призна Македония, започна разсипването на страната, и правеше добри чупки в кръста пред едноокия "финансист" Рич Ран.

    Коментиран от #67

  • 43 Явно!

    7 0 Отговор
    Явно! Тракториста! Откъдето и Да Препише! Той си остава Тракторист!
  • 44 Томи

    6 1 Отговор
    Вярно е, направи много за съсипването на страната. А с много наглостта си тази кукумявка вместо да се скрие вдън земята ит срам(ако знае за какво става дума) в политиката щяла влиза. А стига боклуци в тая политика.
  • 45 ТИГО

    4 0 Отговор
    Кръглата маса,Боянските ливади !! А трябваше да украсяваме дърветата с тях !!
  • 46 ИВАН

    6 1 Отговор
    Даа. турчина желю желев много направи и все против българския народ
  • 47 Тошо

    6 4 Отговор
    Желю е същият като Зеленски ако го сравняваме с някой от съвременните. Направи мнОоого ама за някои.
  • 48 Става безпредметно

    2 4 Отговор
    писането в този форум. Всеки коментира , за да види доколко неговото мнение се приема от другите , дали го одобряват или не, нещо като компас .Сега вече няма смисъл да си губиш времето, глас в пустиня си.

    Коментиран от #59, #60, #96

  • 49 Верно ли бе

    12 1 Отговор
    Наистина направи много : призна ДПС , премахна смъртното наказание , направи една много голяма амнистия на криминални престъпници , които веднага станаха гръбнака на организираната престъпност ( така наречените мутри ). Тоест направи всичко по силите си за унищожението на България. Разбира се , не трябва да забравяме и това с което е най - известен : изтърколването му пиян по стълбата на самолета при посещението му в Япония , с което станахме за смях по цялото земно кълбо.

    Коментиран от #55

  • 50 Бай араб

    6 1 Отговор
    Отвратителна като баща си
  • 51 Мнение

    7 1 Отговор
    Горката Станка, която си противоречи на всяка казана от нея дума! А баща й,ако не драпаше за власт,сега да не е забравен! Бог да я опази!
  • 52 Босия

    7 1 Отговор
    Жельо беше цървул!
  • 53 ХАХАХА

    6 0 Отговор
    ХАХАХА, ХАХАХА! Срам за България!
  • 54 За протокола

    4 1 Отговор
    Желев не направи най-важното - да отстрани БКП и ДС от политическия живот!
  • 55 Верно ли бе

    8 0 Отговор

    До коментар #49 от "Верно ли бе":

    Ле ле замалко да забравя и друго огромно предателство - призна македония за независима държава.
  • 56 Хахаха

    5 0 Отговор
    Направил грънци. Тази не е наред.
  • 57 Хилеж

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Механик":

    Сопри се малко с примера, щото много смешен ставаш напоследък .
    Операция,, Дунав"- инвазията с хиляди войници от страни членки на Варшавския договор нахлуват в Чехословакия.
  • 58 az #СВО

    2 12 Отговор
    Каквооооооо?
    Я пак!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този тип

    10 2 Отговор
    унищожи София . Премахна самоволно софийското жителство, без да внесе никакви допълнителни изисквания като задължителен постоянен адрес и постоянна работа в столицата.Така София се напълнисъс селяци и престъпници.Не остана и помен от приветливия и чист град.Спрете да давате форум по вече на това измъчено и нелицеприятно същество.

    Коментиран от #101

  • 62 Хистори ченъл

    6 0 Отговор
    Баща ти призна "македония", това е достатъчно най-малкото да бъде забравен завинаги и изтрит от историята!
  • 63 гост

    6 0 Отговор
    Два истински случая от шуменската гимназия разказани от мой бивш колега, негов съученик: !
    1. Всяко междучасие се разхожда с една отворена книга и се пляска по челото. Когото срещне спира с думите:" Брат, ела да видиш каква мисъл, каква простота, каква гениалност !" и започва да цитира. Книгата е Йосиф Сталин - "История на ВКП/б/ - кратък курс.
    2. Когато се обявява смъртта на Сталин двамата с Юри Аврамов плачат прегърнати, а Желю дори заича: "Брат, как ще живеем сега?" . Има и други подобни, но те вече са в София!
    Та толкова за това селянче от село Байрямдере/ сега Веселиново/
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Гъсеници

    7 0 Отговор
    Тази жаба е желателно да не се показва, защото цялото им вредно семейство е ТРИЖДИ проклето!
  • 67 инж. Ганчо Илков

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Петър Москов":

    По време на Болшевишката Национализация и Процеса на Ликвидация и Въдворяване на инакомислещата Интелигенция, Желев се изявява като Секретар на Димитровският Комсомол силно впечатлил Болшевишките Активисти в установяването на Репресивният Режим.
  • 68 Крум

    6 0 Отговор
    Една нереализирана художничка прави анализ на един от най-противните и сервилни президенти в новата ни история.../Само Плевнелиев е по-зле/...
  • 69 Хммммюю

    2 0 Отговор
    Е,не,не
  • 70 Преди да обвиняваш

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    Желю за Македония малко си размърдай мозъка ЗАЩО тя бе единствената югославска република, която Милошевич не пипна през 90сетте, далаверите на Милошевич с Мицотакис и Папандреу, принудили Желю да признае Македония като самостоятелна държава! Люпенето на семки + плюене е вредно за човешката мисъл.
  • 71 Освен да

    6 1 Отговор
    Направи великата тъпотия да признае Македония,какво друго,Станке???!!!
  • 72 Даа!

    4 0 Отговор
    Един наивник на средна възраст! Учебникарски пример,за универсална марионетка, ползваща кухи,изпразнени от съдържание фрази.Дори онзи- Ирландската пастирка,е няколко класи над него.Поне с речников запас.
  • 73 Грешка

    6 0 Отговор
    Балансьорът пръв призна Македония по заръка на новите другари
  • 74 Един обикновен българин

    5 0 Отговор
    Искам да попитам какво работи Станка Желева
  • 75 Я па и тая

    7 0 Отговор
    Да бащата на тази наистина "направи много" за България донесе ни много неприятности с глупавото си прибързано решение да признае Македония за държава. Оттова по-голяма е само простотията на Георги Димитров, който предаде Македония на сърбите. Така, че трябва да се помни кой какви ги е вършил.
  • 76 С танка ли е

    5 1 Отговор
    с бронетранспортьора ли е, незнам, но баща и предаде българите на Доган и неговото ДПС. Дръндарския циганин получи власт за която и не беше мечтал. И до днес българите му ядем попарата която Желев надроби.
  • 77 Търновец

    7 0 Отговор
    Помилва Тюркяните дето убиха невинни хора
  • 78 Дупничанин

    9 0 Отговор
    "Тази дата трябва да бъде обявена за ден на национален траур, защото това е денят, в който България е официално окупирана от чужда армия и подчинена на чужди интереси."
    ----
    Верно е. Ма датата е друга. И чуждата армия е друга. И чуждите интереси са други. Сащисани, да съм по-точен. И сичко това благодарение на тейко ти. Та... не е забравен, ама ич даже. Що псувни е отнесъл, ти до толко не мое броиш.
  • 79 Роко

    9 1 Отговор
    За най голямо съжаление ,със всички свой недостатъци ,и политически режим,и икономическо състояние ,от което е започнато.Тодор Живков продължава да бъде човекът направил най много за България в последните години.
  • 80 Циник

    9 2 Отговор
    Щом си позволявате да наричате 9-ти септември "преврат" значи и аз мога да си позволя да нарека Желю Желев пишман политик, тъпанар и една от основните причини да се свличаме надолу от неговото идване на власт насам. Айде улево, тая да се радва, че сме го забравили. Няма едно хубаво нещо с което да го помним.
  • 81 Верно ли

    7 1 Отговор
    Хахаха, да ѝ имам самочувствието на Станка!
  • 82 Съвременик

    5 0 Отговор
    Баща й беше един мухльо, който не можа да се справи с комунягите и колаборираше с тях.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 БгТопИдиот🇧🇬

    7 2 Отговор
    Дъщерята на Желю Желев Станка: Баща ми направи много за България, но делото му е забравено .

    БгТопЕдеот:Баща ти о-ср.а много неща в България, но делата му нека бъдат забравени .

    Желю един от първите рушители на България.
  • 88 Ран-Ът..

    4 0 Отговор
    Де го Желю да ми се кланя?!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Дкдй

    3 2 Отговор
    И си вярва на всичкото отгоре . То да е х,й да и го набийш ,ама акъл няма как .
  • 91 Вожда

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сандо":

    Точно от глупост и селска неумнотия. И от ,,хубавци,, съветници. Всичко беше добре скроен план,водещ да сегашната ни ,,демократична " анархия .
  • 92 До Станка

    8 1 Отговор
    Баща ти, заедно с Ахмед Доган и Константин Тренчев предизвикаха провала на демократичното развитие на България.
  • 93 Зелю не направи нищо добро за България

    5 7 Отговор
    Зелю един пропаднал предател и краварска слуга, марионетка!

    Коментиран от #97

  • 94 !!!

    4 0 Отговор
    Тази Станка не изпитва никакъв срам,че Беше съдружничка на Хитлера!
    Какъв изрод трябва да си!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 реру

    20 0 Отговор

    До коментар #93 от "Зелю не направи нищо добро за България":

    С други думи, както сам се определяше - марксист...
  • 98 Ний ша Ва упрайм

    7 0 Отговор
    куцо, глухо, сляпо, сакато, глупаво напира за политик у БГ и затова сме на туй дериже
  • 99 Да те поправя

    8 5 Отговор

    До коментар #24 от "Механик":

    Базите тук са американски, не натовски.
    То ако бяха натовски - айдв...
    Да речем, че е приомливо...
    Ама баш американски - си е напеаво колониално!

    Коментиран от #100

  • 100 реру

    18 0 Отговор

    До коментар #99 от "Да те поправя":

    Обикновено се поправя с конкретни факти защото нещата са доста по-различни и на базата на конкретно "Споразумение", сключено по време на правителството на Станишев за срок от 10 години. Подписано е от Ивайло Калфин и ратифицирано от българското НС през 2006 год. След като през 2016 год. правителството на Борисов не го прекратява, то става безсрочно и може да бъде прекратено по всяко време с едногодишно предизвестие... "Ратифицирано със закон, приет от 40-то НС на 26.05.2006 г. - ДВ, бр. 46 от 6.06.2006 г. Издадено от Министерството на външните работи, обн., ДВ, бр. 55 от 7.07.2006 г., в сила за Република България от 12.06.2006 г."

    Чл. VII от споразумението е КАТЕГОРИЧЕН:
    „Договорените военни съоръжения и обекти са под командването на силите на Република България.“
  • 101 Бегай у Северна Корея

    4 3 Отговор

    До коментар #61 от "Този тип":

    Още ли си тука.
  • 102 Сусу Манарата

    4 1 Отговор
    Да, баща ти направи много поразии, но поне беше честен човек, не крадеше. Определено може да се каже, че много помогна за разсипването на селското стопанство. Светла му памет!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 73727372772

    2 0 Отговор
    Може много да е направил за вас ,благодарна бъдете че сте имала такъв обичащ баща,а вие като алчните-дайте повече!
  • 107 Ани

    3 0 Отговор
    Не е забравен. Аз си спомням Боянските Ливади
  • 108 кочо чистеменски

    4 0 Отговор
    Станче лека му пръст и моите съболезнования за баща ти . Но не се обиждай той е виновника за днешното положе,ние ,бедност, разруха ,разврат, проституция, наркомания ,безвластие, и истинската престъпна бандитска,разбойническа мутрунска 10-то ноемврийска олигархична капиталистическа бооковско доганска пеевска и гешевска сарафовска демокрация.Още веднъж моите съболезнования за човека който пороби социализма и възроди гнета и робството на българския народ от капитализма на доган борисов и пеевски
  • 109 Перо

    2 0 Отговор
    За жабата не се споменава нищо, защото няма добро! Същото ще бъде и с Костов!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол