21 Октомври, 2024 09:05 1 296 19

Стойчо Стойчев: Трудно мога да си представя, че Борисов ще се запъне и ще настоява Пеевски да е в правителството

  • стойчо стойчев-
  • герб-
  • пп-дб-
  • бойко борисов-
  • пеевски-
  • правителство

Най-вероятно след изборите всички ще трябва да отстъпят

Стойчо Стойчев: Трудно мога да си представя, че Борисов ще се запъне и ще настоява Пеевски да е в правителството - 1
Снимка: Нова телевизия

Цялата предизборна кампания върви доста добронамерено, което ни задава някакъв вид желание от страна на ГЕРБ и ПП-ДБ да направят опит за съставяне на правителство. За мен говоренето на Борисов и Василев, че няма да се подкрепят един друг не е намерение, а по-скоро тактика да надъхат избирателите, защото ако имаше реално намерение да враждуват още сега, кампанията щеше да е друга. Това коментира в ефира на "Нова телевизия" политологът Стойчо Стойчев.

Според мен Борисов настоява за ярка политическа фигура за премиер, за да покаже на стопяващия му се електорат, че те са първи, че са все още силни и че все още нещо значат. Най-вероятно след изборите всички ще трябва да отстъпят, ако тръгнат да правят мнозинство и да отговорят на въпроса кой ще е третият. Тъй като първите две политически сили ще са на ръба на мнозинство, коментира журналистът Стояна Георгиева.

Трудно мога да си представя, че Борисов ще се запъне и ще настоява Пеевски да е в правителството, за да има кабинет. ГЕРБ няма да е трудно да отговори на условието на ПП-ДБ - без Пеевски в управлението, коментира Стойчев.

Ще има спор между двете сили за премиер, значи, че те все пак искат общо правителство и се чудят кой да е премиера. Според мен ще изберат равноотдалечено неполитическо лице, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмихнат

    26 3 Отговор
    Боко не е в състояние да загърби зависимостите си от Шиши. Затова всички останали ще гласуват против правителство на ГЕРБ. С втория и третия мандат пак няма да се разберат и мисля, че пак сме на избори. С до болка омръзнали ни стари муцуни такива резултати ни очакват.
  • 2 Спокоен

    26 2 Отговор
    Бойко да се готви да напусни сцената под вяли аплодисменти и вяло освиркване.

    Коментиран от #11

  • 3 Нали

    20 2 Отговор
    Баци е ени...чар и прокси на Ши..ши и нищо не зависи от него....само слуша и изпълнява,има и трохи за него като верен служител на Дебе...лянчо.Иначе Д2 ...Делянчо от Хасково и Дебе..лянчо са яки бизнеспартньори,и работят тандем.
  • 4 действа

    14 3 Отговор
    Само като гледам на предишните избори как цялата мутренско-управленска вихрушка изпадна в паника от появата на Величие ми идва пак да гласувам от 20 години насам и то за Величие ито за инат
  • 5 Кабакрадев

    7 0 Отговор
    Правете каквото искате,ние с Офе.лия сме превзе..ли Карловска община и кра...дем като за световно.
  • 6 Не хвалете убиец бе платени

    13 2 Отговор
    Борисов поръчва убийства срещу Европейски граждани и всички си мълчат!
  • 7 дом

    13 2 Отговор
    Това не зависи от него, а от Дебелия Магнит и ти като верен придворен го знаеш.
  • 8 УРА,, УРА

    9 4 Отговор
    Ей, хора!!! Гласувайте за по малките партии, че тия ояли се политици ни дойдоха до гуша! Нито имат идеи,нито могат да направят нещо ново за хората. Всичко ще продължи по стария начин. Отвратиха ни тези хора и затова не се гласува от болшинството българи.
  • 9 избирЪтел

    14 4 Отговор
    Стойчо , ако г-н Борисов направи коалиция с Пеевски , нали знаеш че ще подпали държавата от протести и гражданско неподчинение

    Коментиран от #10, #12

  • 10 иван костов

    2 11 Отговор

    До коментар #9 от "избирЪтел":

    ППДБ ще подкрепи Пеевски за премиер, къде е драмата!
  • 11 Стоян

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Спокоен":

    Много интересно патова ситуация. Шиши държи Баце с флашки с документи Баце не
    От друга страна американците държат Шиши и Баце но нещо си траят пазарят ни с руснаците
    Та затова още едни избори
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Анонимен

    5 2 Отговор
    Верваме ти др. Стойчо. Мутрата ли ти го подшушно. Нали знаеш шушу- мушу къща разваля!
  • 14 Меркуцио

    4 3 Отговор
    Стойчо се излага доста позорно напоследък, а беше един от обективните, но желанието да го канят в протестърска компания из студията рязко му свали политологичното ниво! За госпожата "аз съм с Костов forever" не ми се коментира от хигиенни съображения! Няма да има такъв премиер, пред когото Киро да чупи шишета, за да му назначи "негов човек"! Това да бъде ясно, Стойчо, понеже вече го няма Алексей Петров!
  • 15 Тоя ли е

    7 0 Отговор
    Най- умен, че го въртят по всички медии!
    Изчерпана държава!
  • 16 Среднощен

    4 0 Отговор
    БГ мафията Управлява Държавата
  • 17 Ха ха

    3 1 Отговор
    Средното пръстче, пак е изпълзяло от дупката !
  • 18 Изкукуригал

    0 0 Отговор
    Стойчев черпи информация от извора нали седи в скутчето на баце. Аман от герберски подлоги!
  • 19 банкянско животно

    0 0 Отговор
    Стойчо е от "академичния елит" платен и отгледан от герберастията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове