Last news in Fakti

26 Октомври, 2005 00:00 1 613 0

Неостил стана носител на марката Неосет за България

  • неосет-
  • франчайз-
  • неостил-
  • неостил оод-
  • неосет груп
За първи път в системата на Неосет Груп в световен мащаб нейно представителство получава мастър франчайз за територията на цялата страна, в която оперира. Това е българската компания Неостил ООД. Досегашният франчайзополучател на Неосет, Неостил ООД, закупи дъщерната фирма на Неосет Груп - Неосет България, и получи мастър франчайз на международната верига у нас. До 2007 г. Неосет груп дава право на българските си партньори да използват франчайз без такси, съобщи Камал Рахими - управител на международния отдел на мебелната верига. Освен, че Неостил ООД е първата франчайз компания на Неосет в България тя е и първата българска фирма, която работи по тази схема в мебелния бранш.
,У нас до момента магазините от веригата Неосет са общо осем, от които четири са в София. Гамата на продуктите с марка Неосет включва офис-мебели, столове, мека мебел, матраци, спални, всекидневни, детски стаи. Освен богатия избор от стилни и елегантни мебели, клиентите на Неосет могат да получат и професионално консултиране за цялостния интериорен дизайн на своя дом с гаранция за индивидуалност и уют.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА