Last news in Fakti

28 Август, 2009 00:00 932 0

Адрес с 15 франчайз партньори в страната

  • адрес-
  • франчайз-
  • венев-
  • партньори-
  • които
Общо 15 франчайз партньори има „Адрес недвижими имоти” АД. Това съобщи франчайз директорът на дружеството Веселин Венев. Адрес стартира системата за такова партньорство в началото на юни тази година в София, Пловдив и Бургас.

„Водим преговори с бъдещи партньори от Бургас и от столицата”, каза Венев. В Пловдив Адрес имат собствена кантора, но имат интерес там също да се сдобият с франчайз партньор. Този тип партньори ползват марката на Адрес, софтуерна система навигатор, в която са включени всички данни за клиентите, контакти, кантори и т.н. Освен това фирмите, с които работим, може да се възползват от отстъпки за реклама, които е договорило дружеството, поясни Веселин Венев.

Оборотите, които франчайз партньорите на Адрес правят, са 25% от общите. От тях не може да се очаква да правят такива обороти, каквито имат канторите ни в София и Варна например, където пазарът за недвижими имоти е най-голям, поясни Венев. По думите му компанията държи да има национално присъствие и да е близо до клиентите, да е отворена за преговори с нови партньори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА