7 Юни, 2006 00:00 667 0

Британец си купи наше село

  • алекзандър-
  • имоти-
  • смята-
  • срещу
В имението му е нарисуван негов портрет срещу 10 000 паунда, зъбите му струват 55 000, а годишно харчи по 180 000 за дрехи. Суетата не го е подминала и в България - той смята да прекръсти трудното за произнасяне име на селцето на Алекзандър. "Говорих вече с кмета за това, когато дойде време за решаване, ще се договорим". В замяна на своя ексцентричен поход към славата Скот смята да построи болница и да се погрижи за местната инфраструктура.

Изчисленията на имоти по северното крайбрежие сочат, че 100 дка се търгуват срещу 13 млн. евро. "Срещу 3 млн. паунда не може да купи кой знае колко - най-много 40-50 дка", заявиха вчера брокери на недвижими имоти. Те подозират, че става дума за селце поне на 10 км навътре в сушата.

Скот Алекзандър засега крие какво е купил и колко смята да инвестира. Планира да направи първокласно селище за богати британци. Комплексът ще включва хотели, казина, лайфстайл заведения. За амбициозните му планове говори дори и името на фирмата му "Ултимът Лайфстайл груп".

"Цените на имотите в България тепърва ще скачат. Марбея умря, да живее българското крайбрежие", заяви Алекзандър. Според него черноморското крайбрежие печели пред Марбея "заради добрата стойност, която получаваш за парите си, добрият туристически потенциал и липсата на британски хулигани".

Експертът по търговия с имоти е натрупал милиони от предвижданията си за пазара на недвижимости. "Знам, че у вас има много хора, които здраво тренират и помпат мускули. Сега ще донеса нова мода - да се инжектират с хормони на растежа за дълголетие и с ботокс против бръчки", заяви Скот Алекзандър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА