Last news in Fakti

14 Юли, 2014 09:48 25 277 2

Топ 5 на най-тузарските имоти

  • imot.bg-
  • лукс-
  • къщи-
  • черноморие

В разгара на лятото предлагането на луксозни къщи по българското Черноморие е доста ограничено. Част от тях са с доста абстрактна архитектура и привличат окото отдалеч. Причината за малкото лукс оферти е ограниченото търсене. Това донякъде е обяснимо, като се има предвид, че през последните години руснаците са тези, които спасяват положението с морските ваканционни имоти у нас. Те се насочват към средния ценови сегмент и определено предпочитат апартаменти в комплекси от затворен тип с всичките екстри, които се предлагат в него.

Ето и 5-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви - Bazar.BG:

1. М-т „Ален Мак” (Варна) – 1 380 000 EUR (виж повече)

Къщата е разгъната застроена площ от 650 кв.м, а дворът е 700 кв.м. Имотът се намира на 12 минути от центъра на Морската столица. На първото ниво е разположен закрит плувен басейн, SPA център със сауна и зона за отдих, бар и два душа. На втория етаж се намират просторна дневна, разделена на зони - кухненска, трапезарна, холна, както и тоалет за гости, дрешник, топла връзка за гаража, тераса с подвижен навес. На последното ниво има три спални, всяка от които със собствен санитарен възел. На последния етаж е разположен апартамент, състоящ се от спалня, кабинет, дрешник, баня и тоалет, панорамна тераса.

2. Черноморец (Бургас) – 285 000 EUR (виж повече)

Къщата, което е строена през 2012 г., е с разгъната застроена площ от 350 кв.м. Дворното пространство е 500 кв.м. Намира се на 30 метра от брега и разполага с 360-градусова панорамна гледка. Имотът е с хидро-, шумо- и топлоизолация. Сред екстрите е кухненски кът на двора, автоматично напояване на зелените площи. Къщата е с три спални и три тоалетни, всекидневна, свързана с веранда.

3. Созопол (Бургас) – 1 500 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира на скала. Разгънатата й застроена площ е 385 кв.м, а дворът е 1800 кв.м. Двуетажният имот разполага с тераса веранда с барбекю, която извежда към градината и басейна, който е с дължина 15 метра. Четирите спални се намират на втория етаж, както и три бани с тоалетни.

4. М-т Акчелар (Варна) – 299 000 EUR (виж повече)

Къщата е построена през 2013 г. Площта й е 700 кв.м, а дворът – 1 декар. Дизайнът на къщата е в Средиземноморски стил. Имотът е разделен на четири апартамента. Просторната дневна с вградената кухня се намират на първия етаж. Къщата е с камина. Имотът е подходящ за малък туристически бизнес.

5. М-т Евксиноград (Варна) – 287 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с разгъната застроена площ от 482 кв.м. Дворът към имота е 1100 кв.м. Разполага с три спални, едната от които е със собствена баня с тоалетна. В хола има библиотека. На последния етаж е разположено просторно ателие и две тераси с прекрасна панорама.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 2 ostavime

    2 0 Отговор
    Наистина има уникално красиви къщи.