Last news in Fakti

27 Юни, 2006 00:00 579 0

Тръмп строи 70-метрова кула в Израел

  • тръмп
Милиардерът Доналд Тръмп обяви, че ще вдига Кула "Тръмп" в Тел Авив, която ще бъде неговата първа инвестиция в Израел и най-високата сграда в страната, предаде Ройтерс.

,Седемдесететажната сграда, която ще струва близо 300 милиона долара, ще изникне до централата на компанията Strauss-Elite и срещу Борсата за диаманти.

"Уверен съм, че бъдещето на Израел може да се развива само в една посока ¬ нагоре", заявява Тръмп в комюникето, цитирано от Ройтерс, уточнявайки, че за строежа той води преговори от една година.

Тръмп купи мястото за строежа за 44 млн. долара от вторият по големина израелски производител на хранителни продукти Strauss-Elite.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА