Last news in Fakti

31 Май, 2007 00:00 540 0

Разпродават курорта във Върбица

  • върбица
Община Върбица, област Шумен, обяви търгове с явно наддаване за 11 имота в курортния си комплекс. Това са празни дворни места с обща площ 11 435 кв.м, като само в единия има недовършена сграда с разгъната площ 1500 кв.м. Началните тръжни цени на местата варират от 8540 лв. до 188 500 лева. Цената за 1 декар е определена на 26 000 лв.

Курортът е разположен в полите на Стара планина. Известен е с лековитата си минерална вода и чист въздух. Терените, предложени за продажба, са подходящи за вили и почивни бази, твърди кметът на Върбица Рефайтин Сефер.

Търговете ще се проведат на 25 юни 2007 г.

Междувременно многопрофилната болница за активно лечение в Шумен също обяви, че има намерение да продаде филиала на гастроентерологичното си отделение във Върбица. Решение за това ще бъде взето на Общото събрание на акционерите на лечебното заведение, което ще се проведе на 22 юни т.г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА