Last news in Fakti

21 Юни, 2007 00:00 1 562 0

Галакси отваря хотел на 50 метра от плажа

  • beach-
  • royal-
  • хотел-
  • слънчев-
  • компанията-
  • royal beach-
  • слънчев бряг-
  • галакси пропърти груп
Пловдивската компания Галакси пропърти груп открива най-големия си проект в курорта Слънчев бряг - Royal Beach, съобщиха от компанията.

Комплексът включва 5-звезден хотел със 143 стаи, апартаментна част с 504 жилища и първия шопинг мол в курорта. Той е най-новата инвестиция на дружеството, част от групата на Винпром Пещера, в морския курорт. Освен него то притежава тризвездния хотел Сатурн и комплекса Оазис ВИП домове. Най-новият комплекс на компанията ще бъде открит този уикенд с грандиозно парти с участието на български и чужди певци. Гвоздеят на програмата ще е гръцката певица Ана Виси.

Комплексът

Royal Beach е реализиран на терен от 25 000 кв. м в източната част на Слънчев бряг. Той е разположен в близост до хотел Кубан и на 50 метра от крайбрежната алея и плажа.

Royal Beach разполага със СПА център, фитнес, 4 басейна и детски кът, шест тематични ресторанта и сладкарници, пиано бар, лоби бар, както и голяма градина. Предвидена е и конферентна част с няколко зали.

Управление

Хотелската част на комплекса ще се управлява от испанската верига Barcelo Premium и вече е включена сред обектите й. Royal Beach е вторият хотел в България, сключил договор с Barcelo, след Феста Барсело Премиум на столичния бул. България. Търговската част на Royal Beach е разположена на най-старата търговска улица в Слънчев бряг. Миксът от магазини е добре балансиран и включва обекти на международни и водещи български марки като Adidas, Toys World, Asics, Nike, Lotto, Yuno Pearls, UB Jeans, Denyl, Enita, Rinascimento, Altinbas, Adam’s Shoes, Lee Cooper, Aris, Diverse, Reisenthel, Madoc, New Silhouette, Sugarfree и др.

Планове

В момента Галакси пропърти груп инвестира в изкупуването на терени във или близо до планински курорти, където планира изграждането на туристически комплекси. Компанията е основана през 1999 г. и оперира в областта на туризма и недвижимите имоти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА