Last news in Fakti

1 Септември, 2014 15:01 933 0

Как да дебнем за изгоден имот

  • imot.bg-
  • жилище-
  • търсене

Желаете да купите най-доброто за вас жилище (или друг вид имот) на възможно най-изгодната цена? За да се ориентирате в лабиринта от хиляди обяви Ви трябва прецизен подбор. Най-удобна и детайлна платформа за търсене Ви предлага сайт №1 при недвижимите имоти – imot.bg. Един от най-полезните филтри е ценовата изгодност. Това е много полезна опция, която позволява да сортирате офертите, които са с до 50% по-ниски цени от средната стойност за даден квартал.

Също така може да ограничите търсенето не само до желания вид имот и предпочитан район, но и цената, която сте отделили за покупка, както и големина на имота. Много купувачи имат предпочитание и към етажа – нещо, което също може да посочите при търсене. Видът строителство и годината на строеж са други два много важни фактора при подбор на имот, които може да зададете при търсене.

Допълнителни особености на имота като това дали разполага с асансьор, гараж или паркомясто също са от особена важност за бъдещия собственик на жилище или друг вид недвижимост.


Регистрацията в сайта imot.bg Ви предоставя допълнителни удобства. Тя става по три начина – чрез e-mail или за удобство на клиента е дадена възможността да се ползва Facebook или Google+ профил.

Регистрацията Ви дава възможност да получавате on-line известяване. След като вече сте задали параметрите на желания имот, може да се регистрирате да бъдете първи за получаване на известия при публикуването на оферта със зададените от Вас параметри. Може да избирате дали да получавате известията за определен брой дни (14, 28 или 56 дни) или за определен брой оферти (25, 50 или 100).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА