Last news in Fakti

2 Септември, 2008 00:00 245 0

Словенската Trimo с проект за €140 млн. в Русия

  • върху
Словенската инвестиционно-строителна компания Trimo ще инвестира 140 млн. евро до 2010 г. във Владимирска област в Русия за изграждане на индустриален парк от клас "А", съобщава Lenta.ru. Проектът ще се реализира върху терен от 1380 декара и според първоначалните планове върху него ще се изградят 15 производствени комплекса и 5-10 хил. квадрата складове, офиси и хотел. Проектирането на строителството ще завърши до края на следващата година.

При положение че първият проект на словенската фирма в Русия се окаже успешен, то той ще бъде последван от друг подобен, който ще бъде върху парцел, разположен в съседство. Консултант на проекта е компанията Knight Frank.

"Технопарк Вязники" на Trimo ще бъде разположен близо до автомагистрала "Волга", на 280 км от Москва и 120 км от Нижний Новгород. Близо до парка ще минава и скоростният аутобан от руската столица до този град.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА