Last news in Fakti

24 Февруари, 2015 15:38 33 348 7

Съпругата на Шумахер продаде семейната къща в Норвегия

  • шумахер-
  • трюсил-
  • къща

Неизвестен клиент купи къщата на Михаел Шумахер в Трюсил (Норвегия) за сумата от 2.5 млн. EUR. Имението, чиято площ е 645 кв.м., беше обявено за продажба преди 3 месеца. По думите на Петер Биркрем – брокерът продал имота, новият собственик е чужденец.

През септември 2014 г. Шумахер се върна вкъщи след рехабилитация в клиника. В края на декември 2013 г. той получи травма на главата, докато караше ски във френските Алпи и дълго време беше в изкуствена кома. Малко преди трагедията Шумахер придоби имот в Швейцария, но засега неговата съдба не е известна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никито Иванов

    1 0 Отговор
    for SALE ........ life is what happens, while we're making other plans !!!

    Коментиран от #2

  • 2 Баба ти

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Никито Иванов":

    БЪЛГАРСКИ ли не знаеш?

    Коментиран от #3

  • 3 mediator37

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Баба ти":

    Иска да каже, че животът си върви, докато ти си правиш някакви твои планове.

    Коментиран от #7

  • 4 imenie

    0 0 Отговор
    "Имението, чиято площ е 645 кв.м." и картинка на барака... Къде имение, къде дървена барак и малко над половин декар двор. Това да не е бараката за кучета на Шуми или има една нула пропуск?
  • 5 sorry

    1 0 Отговор
    ''imenie'' има и долен вкопан етаж както се вижда ако се вгледаш и още корпуси към ''бараката'' както я наричаш. Хората там са богати и имат по различен от твоя поглед към нещата в живота , затова правят такива еко''бараки'' ,вкопани с покрив ,покрит с трева и т.н.... Няма грешка , малко имение е ,а не ''барака ''
  • 6 Кобрата

    1 0 Отговор
    Ами колкото и имоти да има и пари, след фаталната случка в Алпите нищо друго не му трябва освен да се моли да е добре. По-добре да продава ненужните имоти за да не му върви данък.
  • 7 Баба ти

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "mediator37":

    Знам какво иска да каже, но се чудя Български ли не знае или е поклонник на чуждите езици?Тук официалния език е Българския!