Last news in Fakti

12 Януари, 2010 00:00 478 0

В топ 10 в света сме за покупка на имот

  • място-
  • място като
Изненадващо въпреки презастрояването по курортите ни България остава с добри шансове да привлича чужди купувачи. 12 Януари, 2010 България попада сред първите 10 най-предпочитани дестинации за покупка на имот в чужбина в класация на сайта property-abroad. Непосредствено пред нас в класацията на осма позиция е южната ни съседка Гърция, а на последно място е Австралия, която никога не е била в топ 10.

В годишната класация на имотния портaл за най-популярните дестинации за покупка на имот в чужбина на първо място се нарежда Испания. На второ място се нареждат САЩ. Португалия е на трето място, като кризата в Испания направи услуга на съседката й. Италия заема 4-то място, като през последните месеци се движеше между 5-о и 10-о място в класацията.

Югоизточната ни съседка Турция се нарежда на 5-о място. Страната беше сред челните 10 позиции през голяма част от годината. След нея е Франция. Кипър изненадва доста специалисти със 7-ото място, като се има предвид драстичното понижение в продажбите на имоти на чужденци през цялата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА