Last news in Fakti

26 Юни, 2009 00:00 489 0

България харесвана от 12,5% от чуждите инвеститори

  • имоти-
  • място-
  • нарежда
Общо 12,5% от чуждестранните инвеститори в имоти са отговорили, че България е подходяща дестинация за покупка в момента, сочи анкета на специализирания сайт за имоти Simplyzigzag.

България се нарежда на четвърто място в класацията на сайта, която е оглавявана от Ирак. Общо 44,6% от потребителите, взели участие в анкетата на компанията, която има дейност и в Близкия изток, са отговорили, че Ирак в момента представлява подходящ пазар за инвестиции в имоти.

Ирак е следван от Хърватия, която е предпочетена от 17,9% от участниците в проучването. Пазарът на имоти в Коста Рика се нарежда на трето място с 16,1%, а Румъния е пета с 8,9%.

От компанията не уточниха какви са по народност по-голямата част от респондентите.

Според класация на сайта за имоти Property Abroad българският пазар се нарежда на осмо място по популярност сред британските купувачи за първото тримесечие на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА