Last news in Fakti

15 Април, 2015 09:03 4 285 1

Персонализиране – най-актуалната тенденция в дизайна и проектирането на дома

  • хаусмайстер-
  • ihaus-
  • проектиране-
  • дизайн

През последните години една от основните тенденции, която се налага както в областта на дизайна, така и при всяка услуга, свързана с проектиране, е тенденцията, известна по света като CUSTOMIZATION -  промяна според нуждите, регулиране, персонализиране. И всички модерни производители на стоки за дома предлагат тази възможност – можете да имате свой персонализиран вариант на кранчета за вашата баня (предлага се от няколко известни компании по света), така, както можете да си поръчате килим, който да отговаря на вашите цветови и стилови предпочитания (това може да се случи и у нас).

Всички сме чували за модулни мебели – такива, които позволяват различни комбинации така, че да можем да ги напаснем максимално към собствените си нужди и условия у дома.

Ние от  Хаусмайстер  искаме да приложим тази възможност не само за създаване на напълно персонализиран интериор, но и за цялата къща. В това се състои накратко същността на проекта  iHAUS и съвсем не случайно неговото подзаглавие е  „Сам създай своя дом”.

Както при закупуването на автомобил можете да изберете между няколко ценови пакета на оборудване, ние предлагаме няколко ценови пакета за вашия дом - икономичен, стандартен и премиум, които вие можете да променяте според качествата на парцела и вашите лични предпочитания.

И за да ви бъдем напълно полезни, ние ви предлагаме в тези пакети всичко до ключ, но всеки от тях ще се променя в зависимост от индивидуалния интериорен проект, който ще създадем заедно с вас, за да постигнем максимално удобство и търсеното персонализиране.

Концепцията за проекта iHAUS предлага цялостни решения за къщи, предназначени за модерните динамични хора, които ценят времето си и доброто качество, не приемат типови решения, за да спестят време и бюджет и искат да изградят дом, създаден специално за техните изисквания и предпочитан стил на живот.  Какво е различното? Проектът ще бъде индивидуален, създаден специално за вас, разбира се, съобразен с избрания терен, но едновременно с това безплатен.

По този начин клиентът ще може да си спести не само разходи за проекта, но и главоболията по цялостната реализация, защото ние ще поемем всички тези задачи вместо него.


Теменужка Захариева


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОМПАНИЯТА

    0 0 Отговор
    Уважаема МИЛЕНА БОГДАНОВА снимката в началото на форума е
    прекрасна къща!Във същият стил,без тераса,но със магазин на партера,
    отдавна е построена в центъра на един областен град!Ако имате желание може да я разгледате!"ГЛАДСТОН 3-А",чрез сателита!