Last news in Fakti

27 Юли, 2015 16:20 2 566 1

Поредно премахване на дървета

  • дървета-
  • премахване

След като преди седмица хотел „Маринела” влезе в новинарските емисии, благодарение на изкореняването на емблематичните за столицата ни вишневи дървета, днес случката се повтори. Този път обаче става дума за два кестена на бул. „Витоша”. Полицията е успяла рано тази сутрин да спре премахването им. Те са били засадени преди няколко седмици, когато районът още се ремонтираше. Органите на реда са установили, че наемателят на заведение в близост, до което се намират дърветата, е наел двама души, които да ги премахнат и на тяхно място да засадят друг вид растителност, уточняват от Столична община.

Подобно на случая с хотел „Маринела”, при който собственика беше глобен с 50 000 лв., се очаква и на въпросния наемател на заведение на бул. „Витоша” да бъде съставен акт.

През миналата седмица, друг съдържател на заведение, но в Несебър, беше „опаковал” кипарис с огромна черна найлонова мрежа. Причината: четири от масите му не можели да се използват, защото от дървото капели иглички в храната на клиентите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смийгъл

    0 0 Отговор
    Касае се за бистро Рафи