22 Декември, 2015 19:37 3 660 3

Най-скъпо продадения имот в Швеция за 2015 г.

  • швеция-
  • жилище-
  • лукс

Жилище с площ 418 кв.м. разположен в сърцето на Стокхолм с невероятна гледка към морето е най-скъпо продадения имот в Швеция през отминаващата 2015 г. Купувачът, пожелал да остане анонимен, е платил за имота 12.4 млн. USD. Апартаментът е с площ 418 кв.м и се намира в самото сърце на Стокхолм, като от него се разкрива невероятна гледка към морето. От един от балконите се разкрива панорамна гледка към шведската столица. Апартаментът се намира в нов жилищен комплекс, разположен срещу гарата.

„Да – 12.4 млн. EUR е огромна сума, но все пак става дума за нетипичен имот”, обяснява високата цена Николас Бернтцон, управител на агенцията за недвижими имоти с помощта, на която е извършена сделката.

Независимо от това, че сама по себе си цената на имота не е висока, като се съпостави с редица други европейски пазари, то това е най-скъпата сделка с жилище в имотната история на Швеция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бря

    0 0 Отговор
    Е, и ......
  • 2 Брок

    0 0 Отговор
    Всичко хубаво, само не разбрах в крайна сметка става дума за валута в ЕВРО (€) или в щатски ДОЛАР ($) ?! Има известна значима разлика.
  • 3 Brok 2

    0 0 Отговор
    Брат, то май като гледам няма много голямо значение. Ние като роби в тази робска държава, тези пари като сума от цифри само не можем да напишем, пък камо ли да пипнем! :) Весели празници на всички! Дано е успешна новата ви 2016 година, или поне на половината на този милиардер!