Last news in Fakti

16 Март, 2016 17:27 2 844 2

Ще си купят ли украинците български имоти

  • украйна-
  • имоти-
  • изложение-
  • покупка
Ще си купят ли украинците български имоти - 1
Снимка: М. Богданова ©

Донякъде отговор на този въпрос ще даде изложението „Международна недвижимиост”, което ще се проведе от 31 март до 2 април в Киев. Но още отсега се знае, че политическата ситуация в Украйна формира европейски очаквания у украинците и повишава интереса сред тях на имоти на Стария континент.

С 86% се е увеличило търсенето на имоти зад граница сред местното население през 2015 г. в сравнение с 2014-а. През изминалата година общо е имало 2.5 млн. преглеждания на апартаменти и къщи зад граница. Предпоставките за това са вълните на политическа и икономическа криза, желанието да се придобие имот в чужбина с цел запазване на личното богатство и сигурност, обезценяването на украинската валута, недоверието към банковата система и в частност отливът на средства от украинските банки и влагането им в имоти в чужбина.

Това, което предлага изложението на украинците, е къде могат да инвестират, къде и какви ваканционни имоти се предлагат, на каква цена и с какви удобства разполагат. Запознава ги с визовите ограничения, предлага юридическа консултация по време на продажбата на имота, съвети, опознавателни турове и разбира се не на последно място доходността на различните видове имоти в съответните държави.

Имоти от 15 държави ще бъдат представени на изложението, сред които е България, Албания, Великобритания, Германия, Грузия, Испания, Италия, Кипър, Полша, Турция, Франция, Черна гора. За желаещите да имат имот на по-екзотично място, могат да се запознаят с това какви имоти и на какви цени се предлагат в Панама и Тайланд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегай

    0 2 Отговор
    ДА беат тия от тука
  • 2 Владимир Йосифов

    0 0 Отговор
    facebook.com/Cherni.Vrah.Boulevard.Sofia