Last news in Fakti

7 Април, 2016 15:21 2 806 0

Тенденции в самолетния интериор

  • интериор-
  • самолет-
  • airbus
Тенденции в самолетния интериор - 1

Авиационният бизнес расте с всяка изминала година. Броят на пътниците се увеличава, а с това и изискванията за повече комфорт. Именно поради това производителите и авиокомпаниите все повече наблягат на интериора в самолетите. Най-новите тенденции в сегмента бяха представени на провелото се между 5 и 7 април в Хамбург изложение Aircraft Interiors Expo 2016 (AIX).

Съвсем логично е най-новият модел самолет пуснат в експлоатация да предлага в максимална степен комфорт на пътниците и да спечели наградата Червена точка за „Best of the best” за интериор. Това е A350 XWB, който отлично съчетава външен вид с функционални изисквания, за да създаде прост, но изискан интериор, както за авиокомпаниите, така и за пътниците. Кабината е изпълнена в "дизайнерския стил на Airbus - въздушно пространство “Airspace by Airbus”.

Не само новопроизведените самолети се радват на добър дизайн. Започва модернизирането на „бизнес класа” на 15 самолета А330, които летят под флага на Malaysia Airlines. Новият интерирор трябва да бъде готов до края на 2016 г. Новите седалки ще предлагат 44 инча ширина и дължина 76 инча. Седалките са с 90% увеличено общо пространство и имат пряк достъп до пътеката, поради разпределение в конфигурация 1-2-1 и 1-2-2, допълнително пространство за багаж и лични вещи. Всяка седалка е оборудвана с развлекателна система с 16-инчов сензорен екран. Скоро произведените A330 ще имат 27 места в бизнес класа и 263 в икономична класа.

Тенденции в самолетния интериор

Тенденции в самолетния интериор

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА