Last news in Fakti

13 Април, 2016 10:19 2 608 2

Строят луксозен хотел в кратер

  • хотел-
  • лукс-
  • кратер-
  • китай

Китайската провинция Сунцзян ще привлича туристи с луксозен хотел, който ще се намира на странно място – в кратер. Петзвездният комплекс ще се състои от 370 стаи с 2 подводни, 17 подземни и 2 надземни етажа. Дълбочината на сградата ще достигне 80 метра.

Регионът, в който се строи хотелът, е известен със своите водопади и хълмове, поради което архитектите са се опитали да впишат сградата в съществуващия ландшафт. Благодарение на покрива-морава и използването на слънчева енергия, хотелът ще кандидатства за приза „най-зелен хотел” в света.

На горния подводен етаж ще бъде разположен ресторант и част от стаите с изглед към 10-метров аквариум, а на долния подводен етаж – фитнес център и басейн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 steve

    1 0 Отговор
    Милинчеее, това не е кратер, душко! Това е изоставена мина за добив на някакви изкопаеми. Иди в Раднево да такова нещо с очите си.

    Коментиран от #2

  • 2 Спиро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "steve":

    Това всъщност е открит рудник, където се копае руда. Не в Раднево, а по-скоро в Етрополе и Панагюрище може да се види такъв. Даже и през Google earth.
    Но на мен, по-скоро ми се струва, че тази снимка няма нищо общо с тази новина.
    Намерили са нещо, което да мяза на рудник и ето....