28 Май, 2016 20:57 2 336 0

Построиха странен хотел

  • хотел-
  • насекоми-
  • великобритания

Странен хотел се появи в историческото британско имение „Рейнхам”. Идеята е на експерта в областта на дивата природа Джеси Лок. По този начин Лок е решил да съхрани биологичното разнообразие в градината на имението, която се обитава от 2000 вида насекоми.

Хотелът е направен от малки бучки пръст плюс гниещи листа. За строителството му също така са използвани палети, сухи листа и кора.

„хората обичат, когато градината е подредена и чиста и няма насекоми. Изграждането на това съоръжение ще спомогне както посетителите да се насладят на градината, така и насекомите да живеят щастливо”, обяснява ученият. То очаква в скоро време в хотела да се появят не само насекоми, но и жаби и таралежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА