25 Октомври, 2011 19:48 4 618 4

Grand Mall на две трети запълнен

  • mall varna-
  • търговски център-
  • мол

През пролетта на следващата година запълняемостта на Grand Mall ще достигне 77%. Това става възможно след като шведската модна верига H&M ще отвори през пролетта на следващата година своя втори магазин в България. Той ще е разположен на два етажа с обща площ над 2200 кв.м.

„С новия магазин на H&M заетостта на Grand Mall ще достигне до 77%”, коментира Стивън Клийвър, управител на Grand Mall. „Вярвам, че дебюта на една от най-дългоочакваните марки в България ще допълни богатия продуктов микс в нашия търговски център” е мнението на Стивън Клийвър, управител на Grand Mall.

„Щастливи сме, че освен в столицата, успяхме да привлечем най-разпознаваемата верига за модни стоки в света и във Варна”, заяви Иглика Йорданова, мениджър „Търговски площи” в Colliers International.

Шведският моден гигант е основан през 1947 г. Той ще предложи пълен асортимент от дамски, мъжки и детски колекции и аксесоари в Grand Mall. Миналата година H&M стъпи в Турция и Румъния, като до момента оперира на 41 пазара с над 2200 магазина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Пецов

    1 0 Отговор
    Поздравления!
  • 2 ink

    1 0 Отговор
    То всичкото хубаво, само дето Grand Mall и Mall Varna са два съвсем различни мола.
  • 3 им

    0 1 Отговор
    без бъдеще са тези неща тук тоест построени са за да обслужват кефовете на новобогаташите(новокрадците)
  • 4 десислава синитчийска

    0 0 Отговор
    браво.дано да отворят H&M и в Mall Plovdiv