Last news in Fakti

1 Ноември, 2011 09:09 21 657 13

„Най-страшните” американски къщи

  • имоти-
  • чудовища-
  • криза-
  • имение

Хелоуин е един от малкото празниците в годината, когато всички хора по света обличат костюми на чудовища. Чудовища обаче могат да бъдат не само хората, но и някои недвижими имоти. Къщите също плашат, но не толкова с вида си, колкото с големината и най-вече с цената си.

Ето и Топ 5 на „най-страшните” къщи в САЩ.

1. Алпайн (Ню Джърси)

Имението с разгъната застроена площ 3000 кв.м разполага с 12 спални и 19 бани. Цената, която трябва да плати купувача на този имот, е 53 млн. USD. Срещу тази сума бъдещият собственик ще получи невероятна гледка към близката гора, пет камини, тенис корт и гараж за пет автомобила.

 

2. Хикори Крик (Тексас)

На площ от 3600 кв.м са разположени шест спални и 14 бани. Цялото имение е обзаведено в стил на френско шато. Две огромни спални за собствениците, две по-малки за гостите, открит и закрит басейн, гараж за 15 коли. Имението разполага с бална зала, боулинг, кино, винарна и тенис корт. Ако собственик, платил за този имот 35 лн. USD, не желае да се къпе в басейна, то той винаги може да го направи в близкото езеро, което е част от имота.

 

3. Лос Анджелес (Калифорния)

Това е най-големият имот в класацията. РЗП – 5000 кв.м. Къщата е била построена през 1941 г. за нуждите на военновъздушните сили на САЩ. Няколко години по-късно сградата е превърната в научноизследователски институт за разработването на атомна бомба. Днес в тези осем стаи, в които преди години генерали и други високопоставени военни са обсъждали най-мощното оръжие на света, се помещава галерия. Цената на този гигантски имот е само 6.3 млн. USD.

 

4. Лос Анджелес (Калифорния)

Това е едно от най-скъпите имения, които в момента се предлагат на американския пазар на недвижими имоти – 125 млн. USD. Триетажната сграда или Каменната къща, както още я наричат в района е построена през 1991 г. и е обзаведена в стил на френско шато. Разполага с боулинг, винарна, стая за опаковане на подаръци, библиотека, фитнес зала, помещение за съхранение на сребърни изделия и кинозала.

 

5. Стейтлайн (Невада)

Имението, чиято площ е 4000 кв.м, се продава срещу 75 млн.USD. Разполага с парк, чиято площ е 210 акра, гараж за четири коли, огромен басейн. Таваните на повечето помещения са с фрески.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Християн

    0 0 Отговор
    Яката работа
  • 2 ehaa

    0 0 Отговор
    Избирам си номер 1 - Алпайн, Ню Джърси

  • 3 XXX

    0 0 Отговор
    хахаха.... смятай, човек ...
  • 4 Вълков

    0 0 Отговор
    Хаааа, как са чистят тия имения бе - с един отбор чистачки :D
  • 5 Lora

    0 0 Отговор
    Vulkov ti ne gi misli horata kak si 4istqt gledai ti kuv si.
  • 6 дан

    0 0 Отговор
    А ти Lora,пиши на български!!!Забележки тръгнала да прави иначе пфффдф.....
  • 7 bubblehead

    1 1 Отговор
    Аз си избирам първата евтина ми изглежда на м2 . Смятам смятам и по евтина от нея не виждам в тая извадка. Ето $53 милиона / 3000м2 = $17 667/м2. А то големи квадратури аха да си помислиш че ще ти наоправят някоя отстъпка на м2 и пак $17К/м2 ! Ама кво ш му и Америка е и те доларите по дърветата се берат, тъй че ши съ оправим с моргижа.... Ами евтино си е другари, другите много скъпи в тая класъция бе!? ха-ха-ха!
  • 8 Максито

    0 0 Отговор
    Мили боже!!!
  • 9 Таня Владимирова

    0 0 Отговор
    lele
  • 10 Ьхаха

    0 0 Отговор
    Дан : Ми то момичето си пише на български така като гледам... На български с латински букви ; )
  • 11 различен

    1 0 Отговор
    Бъбъле, а какво ще кажеш за имот номер 3? Я го сметни-май идва 1260$ на квадрат.Скъпо нали? За Лос Анджелес -Калифорния. Много скъпо за техните заплати и доходи??? Май е по-евтино отколкото у Софето. Пак четеш като дявола Евангелието!
  • 12 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    АШКОЛСУН БЕ,МАШАЛА/да ли го написах граматически правилно!!!!/
  • 13 bubblehead

    1 1 Отговор
    Ами различко заповядай бе майна в американската казарма ...Оу оу in the army now... in the army now. Само 6.3 милиона! Страшен имот и архитектура като гледам дал бог ... ха-ха-ха!