Last news in Fakti

5 Април, 2017 11:11 2 786 6

Мелания Тръмп да се премести в Белия дом

  • тръмп-
  • мелания-
  • trump tower
Мелания Тръмп да се премести в Белия дом - 1
Снимка: Shutterstock

Над 500 000 американци се подписаха в петиция с искане съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп – Мелания, да се премести да живее при него в Белия дом или сама да си плаща разходите по охраната.

В момента Мелания и нейния син продължават да живеят в луксозния апартамент в небостъргача Trump Tower в Ню Йорк. По данни на местната полиция охраната на първата дама струва между 127 000 USD и 146 000 USD на ден. В петицията, подписана от половин милион души, се казва, че „американският данъкоплатец плаща космически суми за охрана на първата дама в Trump Tower. Тези разходи не носят никакви ползи на страната и те трябва да бъдат преустановени”.

Решението на Мелания да не се премести във Вашингтон е, че 10-годишният им син трябва да завърши учебната година в Ню Йорк.

По-рано излезе информация, че помещенията в Trump Tower, където живее семейството на президента, могат да бъдат наети от Министерството на отбраната на САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нафарфорий

    9 3 Отговор
    ДЯДА СОРОС ЯКО СЕ ИЗРЪСИЛ ЗА ТАЯ ПОДПИСКА!!!!!!!!!
  • 2 сорос

    2 2 Отговор
    аз ще и плащам охраната занапред
  • 3 Гост

    8 2 Отговор
    Стара новина...Не мирясаха , не могат да приема достойно загубата.А дали протестират, че Тръмп се е отказал да получава заплата като президент?

    Коментиран от #5

  • 4 бббббб

    4 0 Отговор
    Може и в нас да се премести ,ако иска.
  • 5 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    а дали пък заплатата, от която се е отказал е между 127 000 и 146 000 долара НА ДЕН?
  • 6 Патето Яки

    3 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По данни на местната полиция охраната на първата дама струва между 127 000 USD и 146 000 USD на ден.

    Ще я крия в килера и за половин надница на ден, даже ще я науча да си хапва шкембе чорба и качамак с пръжки. Дано чичко Тръмп да не е ревнив.