Last news in Fakti

4 Май, 2017 17:22 1 560 4

Санирането е основен приоритет

  • мррб-
  • саниране-
  • приоритет
Санирането е основен приоритет - 1

„Наш основен приоритет ще е да продължи програмата за саниране. Трябва да завършим водната реформа, кадастъра, строителния контрол и устройството на територията. С поне същите темпове ще продължим да отстояваме националните интереси в областта на пътната инфраструктура”, каза по време на церемонията по встъпването си в длъжност министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Сред основните приоритети още са подобряването на състоянието на пътната мрежа в Северна България, доизграждането на АМ „Хемус“, завършването на АМ „Струма“, въвеждането на тол таксата, успешното реализиране на Оперативна програма „Региони в растеж“ и подготовката за следващия програмен период.

В краткосрочен план през следващите дни предстои да се сформира екипа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и да се запозная със свършеното в мандата на служебното правителство, заяви министър Николай Нанков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    4 0 Отговор
    Трябва да се въртят парите, машината не бива да спира.
    Понастоящем върхушката трабва да са станали милиардери вече, има ли праг на това?
  • 2 Дюлгерин

    2 0 Отговор
    Проблемът не е в санирането, а в завишените цени, на които се прави. От оскъдната информация, която изтича, излиза, че цената идва над 10 000 на апартамент. При положение, че половината апартаменти са със сменена дограма, която няма да се пипа, нормалната цена е наполовина, че и надолу.
    Ако не санират обаче, парите ще се превъртят другаде със същия ефект. Това го правят всички, затова войната за власт е "безмилостно жестока"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 nkavrakov

    0 0 Отговор
    Санирането на панелки на по половин век ,е гавра и мазохизъм.
    Нито се прави обследване на конструкцията ни се сменят асансьорите.
    Когато ходя до Испания ,там сгради от 60 те се санират до тухла и всичко е ново,мрамор и иноксова дограма ,заедно със нови хидравлични асансьори.В Германия панелките или ги взривяват или ги обследват и санират до последния детайл.
    Това е .Всеки който се е видял с пари се е изнесъл от панела .
    Един блок да рухне,само един и никой няма да ги купува ,а който се набутал вече да си купи ,честито !