18 Май, 2017 18:03 2 027 0

Събарят заведенията на Северния плаж в Бургас

  • бургас-
  • северен плаж-
  • заведения-
  • събаряне
Събарят заведенията на Северния плаж в Бургас - 1

Разположените заведения на Северния плаж в Бургас са незаконни и до края на месеца ще бъдат съборени, заяви министърът на туризма Николина Ангелкова. „Постепенно ще изчистим облика на националните курорти. Това е една от основните задачи на Министерството на туризма - да се определи техният статут и да се създадат правила за тяхното функциониране както по отношение на инфраструктурата, така и по отношение на благоустройството и на архитектурната визия на обектите, които се намират на територията на националните курорти”, заяви тя.

Относно казусът със събарянето на заведението „Оксижен” в Слънчев бряг министърът заяви, че проверката на РДНСК е установила наличието на масивно строителство, което не е в съответствие с изискванията на Закона за устройство на територията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА