Last news in Fakti

7 Декември, 2011 17:51 1 907 1

Разрушават незаконни строежи по морето

  • днск-
  • премахване-
  • незаконни обекти-
  • русалка

На 12 декември от 10.30 часа ще бъдат премахнати незаконни обекти на плаж „Каяк”, област Добрич. Премахването на обекти по плажовете на „Несебър-южен” ще бъде изпълнено незабавно, съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството. Заповедта е издадена от заместник-началника на ДНСК.

В периода от 1 до 23 декември ще бъдат премахнати 25 незаконни строежа на територията на аз. „Ивайловград” намиращи се в землищата на селата Дъбовец (община Любимец) и Камилски дол (община Ивайловград). През първата половина на 2012 г. ще бъдат разрушени още пет незаконни строежа на територията на язовира, попадащи в землището на село Покрован.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 The Bear

    0 0 Отговор
    ХА-ХА-ХА!!!
    Я да видим кво ще се случи!