Last news in Fakti

13 Февруари, 2012 09:00 10 799 10

Уникален търговски център отваря врати във Варна

  • варна-
  • мол-
  • търговски център

Тази пролет във Варна ще отвори врати уникален за България търговски център, предназначен за майките и техните деца на възраст от бебе до тийнейджър. За разлика от конвенционалните ритейл миксове, концепцията на “Mam’s and Me Center Viva” се фокусира изцяло върху полезността на предлаганите стоки и услуги за крайните клиенти. Точно поради тази причина стоките ще заемат едва 30% от площите в комплекса, докато останалите 70% са предназначени за услуги и развлечения.

В рамките на общата площ от 5 850 кв.м ще бъдат разположени както традиционните магазини за облекла, обувки, козметика, аксесоари, играчки, спортни стоки, книжарница, заведения за хранене, така и офис на туристическа агенция, банков клон, мобилен оператор, химическо чистене, частни детски кухни, салони за красота и др. За най-малките са предвидени детски кътове със и без родители, облекчавайки по този начин майките, които биха могли да оставят своите деца, за да свършат някои от ежедневните си задачи, да използват услугите на салоните за красота или пък да спортуват във фитнес или йога залата.

В “Mam’s and Me Center Viva” важно място заема и образованието. Предвидени са занимални, курсове за деца и ученици, учебни центрове и пр.

В помощ на настоящите и бъдещи майки вече се изгражда своеобразен “клуб на майката”, в който в неформална обстановка на чаша кафе ще бъдат провеждани дискусии, срещи и лекции с водещи педиатри, психолози и специалисти от областите на здравеопазването, културата, образованието и др.

Новаторска услуга в центъра ще бъде т.нар. информационен пункт “консиерж”, който ще е на разположение на посетителите целодневно. Екипът на управленското дружество ще предоставя различен тип информация, като например как се подават документи в различните институции, програма на кина и театри, резервиране на билети за предстоящи мероприятия,  организиране на събития (например парти за рожден ден), преместване на покъщнина, ремонтни дейности и много др.

За удобство на клиентите е изграден подземен паркинг със 110 паркоместа.

Макар че форматът на търговския център предполага постоянен поток от посетители от целия град, неговото стратегическо местоположение до кръстовището на бул. Осми Приморски Полк и бул. Васил Левски осигурява пешеходен достъп на над 55 000 души, живущи в района.

Инвеститорите от Пи Ел Ейч Инвест, част от групата на Планекс Холдинг, които отговарят и за мениджмънта на комплекса, са взели предвид сложната икономическа обстановка и са определили ниски наемни нива с включена такса за управление. За максимално облекчение на наемателите, помещенията се предоставят в напълно завършен вид. Важно е да се отбележи, че при наемането на помещенията се заплаща единствено за чиста търговска площ.

Ексклузивен консултант по изграждане на концепцията и отдаване на площите под наем е GVA Sollers Solutions, компания с 20-годишен опит в сектора. Предопределящ за успеха на “Mam’s and Me Center Viva” е и факта, че са отдадени 35% от площите, включващи супермаркет Billa, парти клуб Cheers, ресторант, клуб на майката и два магазина. В процес на подписване на договори са верига DM (козметика и стоки за дома), както и спортен клуб и пункт за химическо чистене.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иван вълчанов

    2 0 Отговор
  • 2 VW&Mercedes

    1 1 Отговор
    Ohhh prestani da ni obluchvash s tazi informaciq
  • 3 Аман

    1 1 Отговор
    Голяма реклама на т.нар. "Уникален" търговски център! От 1 месец само това на сайта ви

    Коментиран от #4

  • 4 Соломон

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Аман":

    @3 Еми плащат си хората,защо да не им рекламират?
  • 5 pйкасас

    0 0 Отговор
    Това обява ли е не мога да разбера?
  • 6 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    100 мола станаха във Варна! Ба..и прането на пари, ба..и чудото! Няма значение, че Phoe Mall и Varna Towers са пусти откъм клиентела, важното е да се изперат париците
  • 7 бачкатора

    0 0 Отговор
    Смех, смех - уникален бил, ха-ха-ха участвах в тоя от - до. Питайте ако нещо конкретно ви заинтригува !!!
  • 8 1 брой овца

    0 0 Отговор
    Платиха ли ви заработеното?
  • 9 гого

    0 0 Отговор
    да бяха поне ALDI отворили,за какво са ни тези празни молове
  • 10 панчо

    0 0 Отговор
    поредното празно и голяма нещо
    на никого не е потребно