Last news in Fakti

6 Февруари, 2012 16:19 1 875 1

Първият противоалергичен хотел

  • хотел-
  • италия-
  • алергия

Tirler Dolomites Living Hotel е разположен на 1752 метра надморска височина в италианското алпийско селце Салтрия. В него спокойно може да отседне всеки, който страда от алергия. Хотелът разполага със сертификат за качество, издаден от ECARF (Европейски център за изследване на алергии).

При строителството на Tirler Dolomites Living Hotel са използвани нетоксични материали от природата като дървесина от европейски кедър и лиственици. Те са известни със своите успокояващи свойства. Стените са направени от глина и излъчват топлина.

На гостите им е забранено да идват на почивка заедно със своите домашни любимци. Също така служители се грижат в хотела да няма акари, които най-често се образуват в матраците и могат да предизвикат алергия. В ресторанта се предлага вегетарианска кухня, а също така и специални блюда за хора с алергии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Неизвестен

    1 1 Отговор
    Това го има само в Италия,че кой ако не те всеки втори е алергичен и страда от нещо.За кекав народ-екологичен хотел,ние сме на кални бани и не ни пука :))))))))))))))))