27 Август, 2019 13:37 11 650 2

НАП продава атрактивни имоти

  • нап-
  • имоти-
  • продажба

Двуетажна сграда в Северната индустриална зона на Пловдив е сред най-новите предложения за търгове на Националната агенция за приходите Пловдив. Имотът е с функционално предназначение - офис, с разгърната застроена площ 84 кв. м. Първоначалната тръжна цена е 133 800 лв.

Единадесет паркоместа в закрития гараж на Административната сграда в Пампорово също са сред предлаганите търгове от Агенцията. Площта им варира от 15,00 кв. м. до 19,68 кв. м., а цените са съответно от 7 500 до 9 000 лв.

С приходите от провежданите търгове се покриват частично или напълно публични задължения на собствениците им. В дирекция „Събиране“ при ТД на НАП Пловдив за първите шест месеца на 2019 г. са проведени 428 търга с тайно или явно наддаване, като реализираните продажби са за 3 536 801 лв.,уточнява Trafficnews. Към сумата са включени приходи от продажбите на поземлени имоти, движими вещи, МПС и от възлагане на съсобственик.

За повече подробности относно тези и други търгове като търговски обект на ул. „Капитан Райчо“ 56, с първоначална тръжна цена 37 500 лв., предлагани от Агенцията и необходимата документация към тях, посетете официалната интернет страница на НАП.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владко

    11 2 Отговор
    И как да стигнем до тази информация ние в сайта им ?
  • 2 Niko

    20 0 Отговор
    Всичко ще се продаде на техни хора.