27 Септември, 2019 13:41 3 297 3

Продават къща на ужасите

  • великобритания-
  • къща-
  • състояние-
  • продажба

Къщата с три спални се намира в Бирмингам. Новият собственик действително ще трябва да плати само 1 паунд, но той ще му се наложи да вложи значителни средства, за да го приведе във вид за обитаване. Очакват го редица изненади като се започне от дупките в покрива и се завърши със счупената вана в банята.

Отвън сградата изглежда като останалите наоколо. Вътре обаче картината е кардинално различна, както се вижда от снимките.

В действителност цената от 1 паунд е началната стойност, от която ще започне търга за имота на 29 октомври. Именно и поради тази причина брокерите са кръстили имота „Къща на ужасите” – сделката трябва да бъде реализирана на връх Хелоуин.

Разглеждайки аналогични имоти на ул. „Дъглас Роуд” в Бирмингам, се вижда, че средната им стойност е 210 490 EUR при средна за страната 340 250 EUR.

„В момента въпросната къща е в състояние далеч от това, което е било преди години. Всеки сериозен инвеститор обаче има ясна представа в както може да се превърне имотът като се съхрани оригиналният интериор”, казва Нийл Хюм, оценител от SDL Auctions Bigwood.

На първия етаж на къщата са разположени антре и кухня, както и две стаи за гости и двете с камини. На втория етаж има три спални, като две са с оригинални чугунени камини. Също така има и баня.

На няколко минути пеша се намира и гарата на града, откъдето всеки час тръгват по три влака.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БатП

    26 1 Отговор
    Много скоро ще спра да посещавам сайта. Отново подмамващо заглавие, страшна си, Миленче! Знам, че ще ми изтриеш коментара, ама да си знаеш, че си жалка.
  • 2 ИЯО

    2 0 Отговор
    Имота е много хубав. Неразработено съкровище.
    В България много по-големи бърлоги са замазани отгоре-отгоре и им се искат същите пари.
  • 3 No Exit from Brexit

    0 1 Отговор
    Най-близката гара е Акокс Греен, имота се намира в нелош район на Бирмингам и Бигууд ще го продадат за около 180 000, с двйсет хиляди за ремонт някой ще си я направи. Най - страшното за един имо е едно растение което се казва Japanese knockweed. Прониква в основите и започва да расте отвътре. Такива къщи се събарят.