Last news in Fakti

5 Юли, 2012 20:24 4 216 4

Месечен наем само от 100 EUR в Испания

  • испания-
  • жилища-
  • наем

В испанската автономна област Екстремадура беше създадено сдружение, което ще отдава под наем жилища на „социални” цени. Максималният размер на месечният наем няма да е повече от 100 EUR/мес. От ползването на подобни апартаменти ще могат да се възползват младежи, жени, жертва на насилие, както и хора, които по различни причини рискуват да не бъдат приети от обществото.

„За младите хора това ще е уникална възможност да се развиват както в професионален, така и в личен план”, казват представители на Сдружението. Подобни организации има и в други региони на Испания. Жилищата ще се наемат чрез банките, които разполагат с много имоти в резултат на необслужени кредити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 клуб 100 евро

    1 1 Отговор
    В България банките може да ги пуснат по 100 лева и без това са тъпкани с непродадени имоти.
  • 2 The Big Boss

    1 0 Отговор
    Страхотна област: ЕкстреМадура
  • 3 миро

    1 1 Отговор
    Напротив , те ще ги държат празни ,ще чакат по добри времена ,но няма да ги дадат на социално слаби-така както частните съдебни изпълнители продават имоти на хора,които са затруднени с погасчване на кредита към банките временно.
  • 4 san fermin

    0 0 Отговор
    tova sa programi na pravitelstvoto,ima go v vsi4ki provincii,no bankite i kaxite ne davat nito sentimo za nuzdaewtite se...