Last news in Fakti

4 Март, 2020 15:10 2 127 1

Кои са тенденциите в Open Spaсе пространствата и офис мебелите

  • иец-
  • изложение-
  • архитектура-
  • офис-
  • open space

Функционални мебели и декорации на международното изложение Светът на мебелите от 18 до 21 март в Интер Експо Център

Кои са тенденциите в Open Spaсе пространствата и офис мебелите - 1

Безспорно сред най-разпространените оформления на съвременния офис е Open Space пространството. Позволявайки гъвкаво разпределение, то е предпочитано от IT сектора, малки и големи компании, банкови институции и много други. Актуалните тенденции в обзавеждането на Open Space пространствата са сред акцентите и на международното изложение Светът на мебелите, което от 18 до 21 март „превзема“ Интер Експо Център. Ние се запознахме с някои от предложенията. По всичко личи, че сериозно ще бъде акцентирано върху ергономията на мебелите в офиса, акустични решения и ергономичните продукти. В следващите редове ви споделяме впечатленията си.

Свят на ергономията

Светът на мебелите ще се превърне в своеобразна арена на ергономията. За първи път на изложението ще бъде представен азиатският гигант за производство на елитни ергономични мебели Окамура. „Марката създава ергономични продукти и офис столове от най-високо технологично ниво“, коментира вносителят Chair Pro. Основа цел на Окамура е създаването на креативна и продуктивна бизнес среда; това проличава и в нов проект на световния бранд, който ще си партнира с Мicrosoft през следващите 5 години. Чрез монтиране на сензори в столовете, ще бъде разработен интернет базиран модел за проследяване на потребителското удовлетворение от изделията на компанията.

Кои са тенденциите в Open Spaсе пространствата и офис мебелите

Естествените материали. Това е една от тенденциите през тази година. “Фокусираме се върху използването на естествени материали; много от продуктите са например от вълна“, коментират от Office 1. По отношение на визия, функционалност и ергономия, запазена марка на 2020 г. ще бъде „техно“-стилът. Тук е мястото да опишем максималните удобство и комфорт, осигурявани от фирма Биттел и мебели Carmen. Тя ще представи ергономични бюра и продукти, които можем да регулираме по височина.

Срещаме се с красиви и функционални нови продукти на марка „Драги“. „Изпълнили сме най-съвременната концепция на офисните пространства за мобилност, отвореност и лекота на мебелите“, коментира управителят на Тотал -М Митко Гатев. Фирмата акцентира на акустичните пана в мебелите и нестандартните решения за съхранение на документи и връхни дрехи. А Тръбна мебел се фокусира върху баланса между модерен дизайн и високо качество. Всичко това е доказателство, че фирмите ще заложат на доброто изпълнение и вниманието към детайла.

Кои са тенденциите в Open Spaсе пространствата и офис мебелите

Светът на мебелите ще ни предложи и други нововъведения в ергономията от най-висок клас. Сред тях са стол за пряка профилактика на заболявания на гръбначния стълб, болки в областта на гърба и проблеми в опорно-двигателната система, решения за фитнес и други.

Маса или стол – иновация, комфорт и свобода

Дизайнът гарантира лесна и плавна трансформация от стол в маса и обратно само с едно движение. Да, това е Seattable от Фурнит... Той има елегантен и изчистен дизайн; опростени форми с ергономични линии. И всичко това е постигнато по естествен начин – предвид са взети всички изисквания за гъвкавост и ергономия при използването му и като стол, и като маса. Или казано по друг начин – Seattable въвежда напълно нова концепция в обзавеждането на обучителни центрове, библиотеки, университети и училища, конферентни зали, места за срещи и семинари, музеи и галерии, публични пространства. И у дома, разбира се.

Накратко ви представихме тенденциите в Open Spaсе пространствата, през призмата на Светът на мебелите 2020. Всички новости за международното изложение можете да проследите на: www.furnitureexpo.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Open Space

    1 0 Отговор
    = Big Brother = GPS Tracker = Win 10 = Instagram = Facebook = Debit&Credit cards = Е-mail = GSM ... и т.н и т.н, т. е (пърдите в Малко Търново и веднага разбират к,во сте яли във ВеликоТърново, кави проблеми имате със здравето, семейството, работата, НАП, НОИ, местната власт, ВиК и ... каквото не се сещате