10 Март, 2020 17:16 1 548 4

Удължават срока за екооценка на ОУП на Царево

  • царево-
  • екологична оценка-
  • оуп-
  • обсъждане
Удължават срока за екооценка на ОУП на Царево - 1
Снимка: БГНЕС

Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) удължава до 31 март 2020 г. срока за провеждане на консултации по екологичната оценка на проект за Изменение на Общ устройствен план (ИОУП) на Община Царево.

Променя се и датата за обществено обсъждане на проекта, Доклада за екологична оценка, Доклада за оценка на съвместимостта и всички приложения към тях. То ще се проведе на 13.04.2020 г. от 17:30 часа в залата на читалище „Георги Кондолов“, гр. Царево.

В съответствие с изискванията на нормативната уредба МРРБ, в качеството на възложител, публикува съобщение за откриване на процедура за провеждане на консултации по изготвения доклад за екологична оценка (ЕО) на проекта за ИОУП на Община Царево. Първоначално бе предвидено те да се проведат от 14.02.2020 г. до 16.03.2020 г. и за провеждане на обществено обсъждане на 23.03.2020 г.

Поради постъпило в министерството предложение от кмета на Община Царево за удължаване на тези срокове, предвид големия обществен интерес и с оглед осигуряване на прозрачно провеждане на процедурата, те се променят.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нема лабаво

    6 2 Отговор
    Удължават срока .... Ха-ха. Явно са в период на договаряне - менкат се пликове и пачки под масата.
  • 2 А де

    6 1 Отговор
    На печелившите, честито! А кои са, ще разберем с началото на строителството.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Петър

    1 0 Отговор
    Тома Белев ако не е участвал в това, ще почне да извива ръце на кмета.