Last news in Fakti

21 Юли, 2020 17:23 8 125 2

Имотният регистър с нов онлайн адрес

  • имотен регистър-
  • сайт-
  • промяна-
  • адрес-
  • достъпност

Автоматизираното разплащане през ePay 25 и 26 юли няма да работи

Имотният регистър с нов онлайн адрес - 1

Сайтът на Имотния регистър https://icadastre.bg/ ще функционира до 24 юли, петък, включително. От 27 юли, понеделник, регистърът ще бъде достъпен само през единния портал https://portal.registryagency.bg/.

На 25 и 26 юли /събота и неделя/, ще бъде извършена планирана миграция на данни от профилите на ползващите имотния регистър лица. За посочения период няма да има възможност за зареждане на нови суми , както и извършване на справки. Във връзка с миграцията, в този период са възможни и временни прекъсвания в работата на сайта на Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ – http://brra.bg

След 27 юли, прехвърлянето на наличните суми в профилите на потребителите ще се заявява индивидуално от всеки регистриран на   https://portal.registryagency.bg/ чрез функцията "Обединяване на профил".

В периода 25-26 юли, услугите, свързани с автоматизирано разплащане чрез Epay ще бъдат недостъпни, в това число издаване на удостоверение за актуално състояние от Търговски регистър и регистър на ЮЛНЦ по електронен път.

Агенция по вписванията напомня, че от 27 юли Имотния регистър и Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел ще бъдат достъпни в пълната си функционалност вече само на единния портал на адрес: https://portal.registryagency.bg/.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bernaldinobest https://wikipedia.org 1125243

    0 0 Отговор
    bernaldinobest https://wikipedia.org
  • 2 bernaldinobest https://wikipedia.org 3460419

    0 0 Отговор
    bernaldinobest https://wikipedia.org