Last news in Fakti

12 Ноември, 2012 16:34 2 756 1

Най-скъпата училищна сграда в Англия (Видео)

  • holland park school-
  • училище-
  • лондон-
  • англия

Holland Park School е най-скъпата училищна сграда на Острова, която ще отвори врати следващата седмица. Шестетажната ултрамодерна постройка разполага с тераса на покрива, от която Лондон се вижда като на длан. „Дори столовете за панорамното кафене са специална поръчка и всеки един от тях е с цена 600 паунда”, обясняват запознати. Инвестицията в сградата, която повече прилича на луксозен хотел, отколкото на учебно заведение, е в размер на почти 80 млн. паунда.

Учениците ще имат на разположение една от най-модерните библиотеки, както и 25-метров басейн. Тоалетните в училището са общи за момичета и момчета и във всяка се влиза директно от коридора. Това е направено с цел да се избегне тормоз от страна на по-големи ученици над по-малки. Специална енергоспестяваща конструкция ще пази помещенията от слънчевата светлина.

Holland Park School е част от програма на стойност няколко милиарда паунда, чиято цел е да обнови училищната база в цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Непознат

    0 0 Отговор
    Само за нашите ученици-цигани....