21 Април, 2021 09:21 3 998 4

Само за седмица в един район продадоха имоти за 370 млн. USD

  • манхатън-
  • сделки-
  • жилища-
  • луксозни имоти-
  • цени

Строителните предприемачи в Манхатън се радват на високо търсене

Само за седмица в един район продадоха имоти за 370 млн. USD - 1
Снимка: Shutterstock

Вече 11-та поредна седмица продължава бумът на продажба на луксозни имоти в Манхатън. Само в рамките 7 дни са продадени недвижимости на обща стойност 370 млн. USD. Това са общо 47 сделки, а единичната цена на всеки от имотите, който е сменил собственика си, е над 4 млн. USD, сочат данните на консултантската компания Olshan Realty. Изминалата седмица е била най-силна от февруари 2018 г.

Най-скъпата продажба е кондоминиум, разположен на 57-мия етаж на сграда на West End Avenue за сумата от 25.95 млн. USD. Апартаментът е с разгъната застроена площ от 640 кв.м и заема целия етаж. Разполага с 5 спални и толкова бани. А наскоро въведения в експлоатация жилищен комплекс предлага широк спектър от услуги, започвайки от портиер и завършвайки с корт за скуош.

Втората по цена сделка е за имот на 36-тия етаж в сграда в близост до Central Park. Площта на апартамента е 280 кв.м и разполага с 3 спални. Цената е 24.9 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    2 7 Отговор
    Дано цените вървят само нагоре,защото хубавият ни град се напълни със селски пръчки
  • 2 Дада

    7 0 Отговор
    Във Варна особено се раждате селяци, не са виновни пришълците.... По-големи комплексари и злобари не бях срещал в живота си. Един не познавам който да е дошъл да живее във Варна, може само някой от Добрич или Шумен.
  • 3 хидрогениране

    3 0 Отговор
    Колко чекмеджета от банкянския район са това ?
  • 4 Ъ голям

    0 0 Отговор
    Колко чекмеджета прави това ?