14 Май, 2021 14:21 3 014 1

Първият бирен SPA център (ВИДЕО)

  • бира-
  • spa-
  • белгия-
  • брюксел-
  • център

Авангардното място за релаксация е с адрес Брюксел

За пръв път в Белгия отваря врати бирен SPA център. Good Beer Spa е създаден от 42-годишният Бенедикт Бибуйк и приятелката му Ана Бордонада. Идеята им е дошла след посещение в Прага.

Миксът за джакузито включва хмел, мая и малц в комбинация с бира. Бенедикт го смесва и след това изсипва в джакузито, в което клиентите седят в продължение на 45 минути. Двама души могат да ползват джакузито срещу 115 EUR. В цената е включен и неограничена консумация на наливна бира.

Официалното откриване е насрочено за 4 юни, но двамата основатели вече са поканили неколцина приятели, които споделят, че се наслаждават на ароматите, релаксиращата атмосфера и потенциалните ползи за подмладяване на кожата.

Дерматолозите обаче не са склонни да се съгласят, че подобен род процедури влияят благотворно върху кожата. Те споделят опасенията си, че седенето във вана в продължение на 45 минути нарушава защитната функция на кожата.

"Тези естествени продукти съдържат доста малко активни вещества, но не става въпрос само за тях. Концентрацията играе много важна роля. Тя е твърде ниска, така че ако отидете и седнете в смес с ниска концентрация, тя няма да направи нищо за кожата", обясняват те.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАЛКА пенсИЯ

    2 0 Отговор
    Даже пикаят вътре,суперско,става.