Last news in Fakti

22 Август, 2021 11:00 2 768 2

Ипотечен кредит с виртуална валута

  • сащ-
  • криптовалути-
  • ипотечно кредитиране-
  • жилищен кредит-
  • united wholesale mortgage

Това ще е възможно в САЩ

Ипотечен кредит с виртуална валута - 1
Снимка: Shutterstock

Ипотечното кредитиране в САЩ е едно от най-високите си нива за последните 10 години. Втората най-голяма банка, която отпуска жилищни кредити – Unіtеd Whоlеѕаlе Моrtgаgе, реши да предложи на своите клиенти заем за покупка на дом, който да се плаща с криптовалута. Услугата ще е налична за физически лица до края на текущата година. „Оценките ни показват, че идеята е реалистична и с нетърпение очакваме да станем първата компания в сегмента в САЩ. Плановете ни са доже през третото тримесечие планът ни да бъде реализиран“, каза глaвният изпълнитeлeн диpeĸтop нa ĸoмпaниятa Maт Ишбия.

Първата криптовалута, с която Unіtеd Whоlеѕаlе Моrtgаgе ще позволи покриване на дълговете към нея ще е биткойнът, а след това ще бъдат въведени и други криптовалути. Донякъде решението на компанията е изненадващо, като се има предвид, че властите в САЩ засилват контрола върху търговията с критовалути.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Нафърфории

    2 3 Отговор
    Чада мой.Шефа отгоре ми каза: Научи ги,да се отърват по скоро от зелената хартия.Да не е трупат и вярват в нея.Че ще стане така,да не струва и хартията ,дето е нарисувана. И всичките ви грошове,ще ги имате,без да ги държите в ръка.А тоя,дето рисува зелената хартия,сам ще е махне.За да ви дава други грошове- невидими.Та да се отърве от борчовете си,дето и самия ми Шеф не може да изплати!
  • 2 Гост

    2 1 Отговор
    Т.е. в иконоиката не се наливат пари, а някакви компютърни кодове. Баламостването на нацията тепърва набира скорост.