Last news in Fakti

27 Септември, 2021 10:23 18 414 39

Ето за колко пари Зуека продаде луксозното си жилище

  • жилище-
  • зуека-
  • продажба

Той е получил за имота си 607 000 лева

Ето за колко пари Зуека продаде луксозното си жилище - 1
Снимка: БГНЕС

Четиристайното модерно жилище, намиращо се до Ловния парк в София, собственост на Зуека, си е намерило купувач много бързо, въпреки завишената цена от над 2000 EUR/кв.м. От обявата на агенция за недвижими имоти се вижда, че имотът е с разгъната застроена площ от 155 кв.м. Разполага с 3 спални и 2 бани.

Семейството на Зуека продало апартамента, който обзавело по поръчка до най-малкия детайл, с абсолютно всички мебели в него, даже и креватчето на сина им Стефан. Очевидно режисьорката Ани е почитател на винтидж стила и интериорът на дома им е бил направен от дизайнери именно с такава концепция. Само за поръчковото бяло обзавеждане, изготвено по индивидуален проект, те пръснали над 100 000 лева. В луксозния апартамент обаче семейство Василеви успя да поживее по-малко от 3 години.

В него те се нанесоха през есента на 2018-а, а преди това живееха в не по-малко луксозна къща в софийското село Лозен. През последните години то е алтернатива за столичния елит на баровските квартали „Бояна” и „Драгалевци”. За двуетажната къща с огромен двор, която се пазеше от камери, Зуека даде навремето 400 000 лева.

В Испания комикът едва ли живее под наем, както много негови колеги заподозряха. Докато за екранния му партньор Димитър Рачков винаги се е знаело, че е сред топбогаташите в гилдията, Зуека се оказа скрита лимонка. И от фирмата си той успял да спести над 400 000 лв., спечелени от халтури.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    37 34 Отговор
    Тоя откъде събра толко пара?

    Коментиран от #5

  • 2 ДП1

    82 7 Отговор
    Жив и здрав, да почерпи едно мохито на плажа в Испания!
  • 3 Ай стига вече

    41 15 Отговор
    с тоя зуек ли суек ли е.
  • 4 Пуека

    108 19 Отговор
    Преди години Зуека пееше чалгии със Славчо, а сега се възмущава че чалгарите влезли в политиката и напуснал България. Айде не ни занимавайте повече с него.

    Коментиран от #20

  • 5 Праведния

    45 3 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    От балъчори като теб, дето му гледаха насилените халтурки👌
  • 6 Спокоен съм

    43 13 Отговор
    Щом и днеска пишете за този, ми е спокойно. Като свърши парите ще се върне, не бойте се, в чужбина не ги интересува, че си актьор, а мияч на чинии няма да му се работи.
  • 7 Тошо

    55 19 Отговор
    ЩОМ И ЗУЕКА СЕ ИЗНЕСЕ ОТ КОЧИНАТА ЗНАЧИ НЕЩАТА В БГ СА ТРАГИЧНИ.
  • 8 Surko

    58 9 Отговор
    С тези пари в Испания ще си купи къща за която тук не може и да си мечтае.Умен.
  • 9 Мутри вън

    27 7 Отговор
    За Зуй ми дреме на зуя!
  • 10 Миро

    29 1 Отговор
    Едно нещо струва толкова за колкото може да бъде продадено.
  • 11 Румен

    46 4 Отговор
    Здраве и живот да имат! Да успеят да живеят, както са си го пожелали! Пак на време се е сетил Зуека, че не трябва да възпитава сина си в това, което самият той и други като него десетки години излъчват по телевизии и представления!
  • 12 Баба

    35 6 Отговор
    Бях се притеснила , че днес няма да излезе нищо за Великия Зуек
  • 13 ще има и още

    39 9 Отговор
    Още преди два месеца , когато излезе първият репортаж за покрилият се Зуек, предположих и коментирах че предстоят редица интервюта с господина. След интервютата би следвало да има и телевизионни репортажи. Ето вече и те са факт. През цялото време Зуека "се крие", през цялото време твърди че "не желае да се занимават с него".....но "те" все го намират и намират отново, а той пък не отказва и не отказва внимание. Нормално. Като всяка звезда е до мозъка си себичен и тшестлавен. Може да си продаде апартамента не за 200000 евро, а за два милиона но няма ли слава, няма ли внимание - умира !! А в Испания е НИКОЙ и това го убива. Няма как - трябва да комуникира с мравките от онази така презряна и отхвърлена от него държава. Всичко това на първо четене разбира се - лека полека ще вървим към "голямото завръщане" ! Всъщност тече увертюрата на някакъв нов Зуеков "реалити формат". Да сме живи и здрави - и ние, и той - ще видим какви театри се разиграват.
  • 14 Перо

    33 10 Отговор
    Емигрантите бягат от бедност,а Зуека сменя местожителството за повече лукс. Иначе ще си живее с български пари,ако се отърве,от строителните предприемачи,чиито интереси е засегнал и нанесъл щети от платени изкази и програми. Беше добро момче в Ку-Ку,но после се продаде на чичко Шорош за участие в затъпяващи предавания!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ВЕЛИКИЯ ЗУЕК

    22 7 Отговор
    ЖЕНАТА КАЗА И НИЕ РЕШИХМЕ.ВТОРИЯ ЕТАП Е ЖЕНА МУ ДА ГО НАТИРЕ И ДА СЕ ВЪРНЕ ГОЛ ПРИ ХАЛВАТА. ТОВА Е ТЪПИЯ ЧАЛГАР ЗУЕКА.100%.
  • 17 АБВ

    16 5 Отговор
    Какво ни занимавате с тоя
  • 18 пешо

    17 11 Отговор
    стига с тоя бездарник
  • 19 123

    36 6 Отговор
    Тоя пееше: "шъ та права да умиргаш", а сега възмутен моралист , който е против чалгата и простотията.Егати наглия лицемер.
  • 20 специално за идиоти

    12 11 Отговор

    До коментар #4 от "Пуека":

    зукека и слави когато пееха песни заедно народа не познаваше думата чалга! измисления стил чалга обаче пък от своя страна няма нищо общо със стила който те поддържаха ! и най-вече зуека каза ясно на хората че се е подготвял за това цели 4 години!!! какъв слави каква чалга какви пет лева ??? просто трябва човек да има малко акъл и да знае как се използва инъче така става както си написал в коментара си !!! айде със здраве и мислете дали не е по-правилно вместо да оплюваш някого който не ти е приятен да си замълчиш ???
  • 21 Георг

    12 1 Отговор
    Да, Зуека вече си купи къща в едно китно курортно село, край гр.Бенидорм /елитен Испански курорт/ в Комунидат Валенсия.
  • 22 Магаре за кокошка

    12 3 Отговор
    Добре ,че не е заминал за Канада с 607 000 лева или около 460 000 кан. долара , ще му стигнат само за една хипстер гарсониера във Ванкувър...
  • 23 Не разбирам

    21 3 Отговор
    Защо няма подобни безкрайни теми за семействата близо 2 милиона българи?! Защо точно този?! Какво е повече от всеки друг?! Това, че някой е известен или публична личност не означава, че всички трябва да се занимаваме с живота им! Стига! Мисля, че вече е прекалено!

    Коментиран от #24

  • 24 Ще има и още

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "Не разбирам":

    Аз пък разбирам, писах го по горе - тече увертюра към нов реалити проект. Това е, приемете го като реклама.....и внимавайте със СМС-те :)
  • 25 Айде бе

    20 4 Отговор
    Доколкото си спомням, Зуека професионално го откри и "създаде" първата му съпруга, която му беше и педагог. Като всяко парвеню, той я "надрасна" и смени с по-млада и лъскава, която съответно има доста по-големи мераци и изисквания. Може и да е нула, ама иска статус, не може да живее "в тая държава", нищо че парите, които папка, са измъкнати точно от "тоя народ". А Зуека ще продължи да прави пируети, за да печели и угажда- ще рисува, ще дава интервюта, ще участва в халтури...Жалко, защото е талантлив, но типично е жертва на кризата на средната възраст, която най- си личи при бързо издигнатите се провинциални момчета!

    Коментиран от #27

  • 26 Жоро

    15 3 Отговор
    Клоун,макар и добре платен.Жалко е ,че лекари които спасяват животи се борят да оцелеят.Не говориме за шефове на болници и светила,а за редовите лекари
  • 27 Ще има и още

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "Айде бе":

    Поздравления за спомените ! И моите са същите. Поздравления и за кратките, сбити и мнооого на място казани изводи !!
  • 28 Куна

    18 8 Отговор
    Ей голяма злоба го тресе това племе българско,
    абе усмихнете се, пожелайте му да развие талантите които Господ му е дал, гледайте по позитивно, че станахме емблема за завис и злоба пред целия свят!
  • 29 Анонимен

    4 4 Отговор
    Има много българи, но кво от това. 57 годишен. 2 брак и виж като охлюв гол обратно. Наивници мъже. И детето няма я спре. Разврат е навън. Коси им окапаха, бради им побеляха на 30 години. Една мацка завършила художествена академия и цветя съдила, днес майка й ми каза. Хорста избягаха от глада в някои провинции..
  • 30 Анонимен

    2 6 Отговор
    Ние не завиждаме, а ви казваме истини, а не съчинения. Разврат се. Мога томове да ви напиша с много от случаите, препатили навън. Работи си в Бг, кво му бе на зуека зле, а като имаш пари качваш се на самолета и къде си пожелаеш. Преди пандемията навън бе други, разврат, но поне успяваха на почивка в германия, франция, и най-им харесваше Испания морето, нищо общо с Бяло и Черно море, но те работят каквото им попадне, нищо, че са с български дипломи. Не важат. Стар си за там.там им трябват младо за работа. Да са живи и здрави, кой има млада жена, дано не си нанври, докато обикаля по сукаците на Бг кой с когото българки лягат проститутки заразени гейове, най-много да го опънат и да ми вземат парите. Нашия ходи. Молят красивото българче да ги опъне в немско.
  • 31 суека

    2 1 Отговор
    ходил в пуйкие и там го обидили
  • 32 фен на танас

    5 3 Отговор
    От къде толкова злоба бе Антония??? Събрал пари от "халтура"?!?!?! Човека е работил много и е постигнал много и може да прави каквото си иска със спечелените от него пари. Всеки му изчислява парите сякаш някой му ги е дал без нищо. Човека е работи изкарал си е парите и е решил да живее другаде и точка. Антония ти хем с тази статия правиш халтура хем нямаш пари смятай за какво ставаш.
  • 33 Манол

    2 0 Отговор
    Имал човекът - дал.
  • 34 защо

    5 5 Отговор
    на суека да му се отнеме паспорта и гражданството, както и да му се забрани влизането в България !

    какво ни занимавате с тоя от сутрин до вечер ?

    Коментиран от #36

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Гената

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "защо":

    Ми да, просто момчето остаря, а натюрелът му не става много за сериозни и дълбокомислени образи. Нещо като Парцалев, който впрочем също си отиде без време. Но пък Зуека наистина има дарба да рисува. Успех, майсторе !
  • 37 мишо

    4 0 Отговор
    ДА НЕ Е САМО ЗУЕКА ЕМИГРАНТ ОСТАВЕТА ЧОВЕКА ВЕЧЕ
  • 38 гошо

    1 0 Отговор
    Не ни занимавайте повече с тоя бездарник.
  • 39 Бай Ху (By Who)

    0 1 Отговор
    Ефтино е дал апартамента.