Last news in Fakti

26 Януари, 2022 13:21 8 752 6

Световна поп дива си купи уникален имот за 67 млн. EUR

  • тина търнър-
  • швейцария-
  • имение

Тина Търнър се сдоби с къща в Швейцария

Поп дивата Тина Търнър и съпругът ѝ Ървин Бах си купиха 100-годишно имение в Швейцария. То е разположено в град Щеф на Цюрихското езеро. Новината съобщи Бах в интервю за вестник Handelszeitung. „Заради пандемията и нейните последствия, както и много швейцарци, не пътуваме. Благодарение на този имот ние намерихме ново място, където да прекарваме уикендите и то в непосредствена близост до мястото, където живеем“, казва Бах.

Търнър и Бах от години са наематели на къща в Кюснахт, който е разположен на 20 км северно от Щеф, и е също на брега на Цюрихското езеро. Двамата се отказаха от американско гражданство преди 10 години. Получават швейцарско през 2013 г.

Новата придобивка на Търнър и Бах е с обща площ 24 000 кв.м. Представлява 10 исторически сгради и има частен излаз на брега на езерото, както и басейн.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошето

    3 4 Отговор
    Много важно. Суета...

    Коментиран от #2

  • 2 А бедните мишки се успокояват

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гошето":

    Че било суета немало в гроба си го носат и те богатите също страдали😂😂😂😂😂тази пропаганда се разпространява от богатите така че бедните да бъдат държани кротки по всички направления за да бъдат драни дорде са живи и да приемат това за нормално и да се оповават на нищото тоест бога че щял там нещо си да направел😂😂😂😂което е по голема измама от биткойна😂😂😂😂

    Коментиран от #3

  • 3 Поп

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "А бедните мишки се успокояват":

    В интерес на истината гроба изравнява сметката на всички хора.И пак се почва от нулата.Разликата е в качеството на живот до там.Съгласни несъгласни това е чадо.Богатите се стремят към безсмъртие или поне да живеят здрави до над 100г.Примери много Рокфелер със шест сърдечни операции, британското кралско семейство, Сорос и т.н.
  • 4 Зайо Байо

    12 1 Отговор
    А на една ДИВА от БГ й купиха къща в Барселона , щото добре си е свършила работата по задоволяването на ВОЖДА ББ ли ?
  • 5 Нормален

    2 1 Отговор
    Идиотизъм.То бива,бива,ама това е свинщина,и винаги е,не само тук.Имение от сума ти сгради,когато сте двама само,които не можеш да живееш едновременно,нито да ползваш,щото си с един задник,един стомах,два крака...комплексарщина и лудост,десетки милиони да се трошат,когато всеки човек се нуждае от много по-малко,а тук това не е нужда,а суета,а големеене...1,2,5милиона,хайде,ок,как да е,парите са твои...ама това тук чак ?!На колко хил.хора в нужда жизнена би могло да се помогне...Извращенията на хората с безбожно много пари.Отровени мозъци.На бабата и дядото ще й трябват ел.инвал.колички за обхождане на толкоз площ,сгради,зали,етажи...и какво??Старческо слабоумие и суета...
  • 6 Читател

    5 0 Отговор
    Има желание и възможност-купува си.Парите си ги е изработила с таланта си.Не е откраднала от никого нищо.Няма нищо лошо.Нека си ги ползва със здраве!