30 Май, 2022 14:21 3 495 3

Най-скъпата биткойн транзакция

  • маями-
  • сащ-
  • имоти-
  • сделки-
  • лукс

Цената на имение в Маями е 59 млн. USD, но се продава срещу 1903 биткойна

Най-скъпата биткойн транзакция - 1
Снимка: Shutterstock

Имение в строеж на остров Индиън Крийк в залива Бискейн близо до Маями Бийч се продава за 59 млн. USD, което се равнява на 1903 биткойна. Ако сделката бъде осъществена, това ще бъде най-скъпата биткойн транзакция в САЩ.

Известен на местно ниво като "бункерът на милиардерите", остров Индиан Крийк е почти по по всички показатели най-ексклузивният, безопасен и пълен със знаменитости жилищен анклав в САЩ. Тук живеят моделите Жизел Бюндхен и Адриана Лима, певецът Енрике Иглесиас и баща му Хулио Иглесиас, дъщеря на бившия президент на САЩ Иванка Тръмп, милиардерът инвеститор Карл Айкан и много други.

До острова се стига само по двулентов затворен мост с въоръжена охрана. Освен това разполага със собствена 24-часова полиция от 13 души и морски патрул, за да държи туристи и папараци далеч.

Резиденцията на 37 Indian Creek Island Road се строи от емблематичния разработчик от Маями Бийч Майкъл Глейзър и трима партньори. В рамките на 18 месеца след завършването в него ще се помещават медийна зала, кухня за готвач, фитнес зала и фитнес студио. А задният двор на брега включва залив, пристанище за яхти с дължина до 110 фута, тропически дендрариум и инфинити басейн със солариуми. Самата сграда ще бъде изработена от модернистично стъкло, дърво и бетон, а интериорът ще бъде проектиран от легендарния дизайнер Коби Карп.

„Индиан Крийк е еквивалентът на Сен Жан Кап Фера в южната част на Франция или Фийлд Пойнт Съркъл в Гринуич, Кънектикът. Всяко имение е значимо и великолепно само по себе си. И всеки адрес тук е белег за истинско богатство, успех и екслузивност“, казва Дина Голдънтиър от Дъглас Елиман.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1903 скалпа

    7 7 Отговор
    Избиха индианците и живот си живеят, тия "човеци"!
  • 2 айнианецhaitch31з

    5 0 Отговор
    Журналисти батка! В статията пише: "Тук живеят моделите Жизел Бюндхен и Адриана Лима". Дефакто: Там не живее нито една от двете! Жизел и мъжа й са си купили парцел, но все още нямат къща, в която да живеят, а Адриана си продаде къщата декември 2021 г. за 40 милиона долара.
  • 3 Някакви Байряктари да не се завъртят...

    2 1 Отговор
    И там!То мястото е интересно и за други олигарси?