15 Ноември, 2022 13:21 1 965 2

Цените на жилищата, построени на бивше летище при съседите

  • елиникон-
  • атина-
  • летище-
  • жилища-
  • продажба

Продажбите на новите апартаменти в района на „Елиникон“ започват в началото на 2023 година

Цените на жилищата, построени на бивше летище при съседите - 1
Снимка: Shutterstock

Процесът на предварителна продажба на следващия етап жилища, които се строят в комплекс, разположен на територията на бившето летище „Елиникон“ в Атина, скоро започва. Цените на квадратен метър ще варират между 5000 и 6000 EUR. Към момента е ясно, че ще бъдат изградени 1000-1100 имота.

Според Odysseas Athanasiou, управляващ директор на Lamda Development, това са цени в долния ценови диапазон в сегмента на новите имоти за района, в който се намират апартаментите, а именно южните предградия на Атина. Подобни имоти могат да бъдат адресирани до клиенти, които се интересуват от закупуване на жилища в района.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    3 0 Отговор
    Някой с коментар как в София цените са по 1500Евро, а в Атина можеш да си купиш за 600Евро/м2?

    Коментиран от #2

  • 2 запознат

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    В статията е уточнено , че това са цени в ДОЛНА ГРАНИЦА за района на Южна Атина .
    В Глифада, Вула, Вулямени цени за ново строителство 8-10 хил евро м2 са нещо нормално. А жилищата са с площ 150-250 м2 ..... Кутийки и инвестиционки по 35-50 м2 просто не се строят .