21 Август, 2013 16:48 5 138 0

Ще бъде още по-скъпо

  • лукс-
  • инвестиция-
  • богатство

Тези, които отлагат покупката на скъпи имоти с надеждата, че след време ще могат да ги придобият на по-ниска цена, е добре да преосмислят решението си. Най-новите изследвания на консултантските компании Candy&Candy, Savills и DeutscheBank показват, че имоти на стойност над 15 млн. EUR, независимо в коя точка на планетата се намират, ще увеличават стойността си. Очаква се те да поскъпнат с 30% в следващите пет години. Лондон, Ню Йорк, Хонконг и Сингапур са най-предпочитаните места от богаташите за придобиване на луксозен имот.

Причината за поскъпването е, че се увеличава броят на много богатите хора и желанието им да запазят натрупания капитал. А до момента нищо по-добро не е измислено от това средствата да се влагат в недвижими имоти. Доказателство е британската столица, където 70% от сделките с имоти на стойност над 15 млн. USD се реализират от чужденци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА