Last news in Fakti

23 Август, 2013 15:25 37 263 6

Къде живее Абрамович

  • абрамович-
  • имоти-
  • лукс
Къде живее Абрамович - 1

Лукс по английски

След като Роман Абрамович реши да се премести да живее в Англия, той реши да купи един от най-скъпите имоти на Острова, разположен на шикозната лондонска улица Кенсингтън. На въпросната улица живеят още два милиардера. По информация на The Daily Mail, съседи на руския богаташ са един от най-големите предприемачи във Великобритания – Лакшми Митал и олигархът Лео Блаватник. Първият е известен в бизнеса с метали, а вторият – в нефтопреработвателната промишленост.

Из цял свят

Абрамович влага активно парите си в недвижими имоти по цял свят. От данъчната му декларация става видно, че притежава девет къщи, седем апартамента, 19 терена земеделска земя, седем автомобила и акции в седем компании. Това състояние се оценява на 143 млрд. рубли.

Един от терените се намира в далечна Чукотка. Други пет участъка земеделска земя има в близост до Москва. Притежава два терена в САЩ и три във Франция.

Абрамович притежава къщи не само в Лондон, но също така в Москва, Анадър (Чукотка), Съединените Щати и Франция.

Сред най-крупните му придобивки е остров Нова Холандия (Санкт Петербург) на стойност 400 млн. USD.

От движимото му имущество най-крупната покупка е самолет boeing 767-300 за 100 млн. USD и най-голямата яхта в света – Eclipse.

Цената на имотите

Трудно е да се определи точната сума, която Абрамович е дал за имотите си. Рекапитулацията, на база информация от медиите, е следната. Имението в Лондон е на стойност 29 млн. USD. Къщата в Холивуд хилс (Лос Аджелис) е с цена 19.5 млн. USD. Замъкът на остров Сейнт Бартс, където Абрамович всяка Нова година събира най-известните хора на планетата, е на стойност 89 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoil Dobrenov

    2 5 Отговор
    ...Ета що-и он че умре като сите......

    Коментиран от #3, #4

  • 2 '''''VIP VAG''''' (kam komentar 1)

    1 3 Отговор
    Bate ti si golemec
  • 3 Иван Господинов

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Stoil Dobrenov":

    да ама как живее.....
  • 4 Heinrich

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Stoil Dobrenov":

    Ами то,който не се е родил той не е умрял..
  • 5 Vladimir Yosifov

    1 1 Отговор
    Апартаментът на г-н Абрамович е мезонет .
    МЕЗОНЕТ, в който салона и кухнята са в МАЗЕТО / по българските стандарти / .
    В Лондон земята е скъпа и всеки собственик може да поиска от Кралицата / Кметството / разрешение да плати такса и да изгради още един подземен етаж / ще се пада второ ниво мазе /
    СКОРО е било издадено разрешение срещу 800 000 лири !!!

    Използвате ли мазето си ?
    НЕ, защо ?

    Защото в Лондон има 500 000 КАМЕРИ !

    Коментари и снимки
  • 6 Симеон Тасев

    0 0 Отговор