Last news in Fakti

23 Септември, 2003 00:00 502 0

Ремонтират хотел за прокуратурата в Разград

  • правосъдието
Министерството на правосъдието откри процедура за преустройство на сградата на бившия хотел "Абритус" в Разград за нуждите на местната окръжна следствена служба, окръжната и районната прокуратура и регионалното звено на главна дирекция "Охрана".

Стойността на поръчката ще възлезе на около 800 хил. лв. с ДДС. Крайният срок за подаване на офертите от кандидатите в деловодството на Министерство на правосъдието е 24 октомври.

Ведомството на Антон Станков си запазва правото при необходимост да възложи допълнителна обществена поръчка на избрания изпълнител. Срокът за изпълнение на реконструкциите е една година от сключване на договора. Основно изискване към участниците в процедурата е да имат изпълнен обем на строително-монтажни работи за предходната 2002 г. за не по-малко от 500 хил. лв. Кандидатите трябва да представят и доказателства за търговска репутация и за технически възможности. В критериите за оценка с най-голяма тежест от 80% са ценообразуващите показатели. Ценовото предложение ще бъде оценявано с критериите часова ставка, допълнителни разходи върху труд и механизация, утежнени условия върху труд и механизация и печалба.

По данни от Регистъра на обществените поръчки Министерството на правосъдието е сключило договори за доставката на 41 сървъра с "Риск електроникс" на стойност от почти 278 хил. лв. и за доставката на 60 сървъра със "Сиенсис" за сумата от близо 683 хил. лв. За доставчик на софтуер правосъдното министерство е избрало ЦАПК "Прогрес" ООД. Контрактът е за около 519 хил. лв. И трите договора изтичат в края на 2003 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА